1

søndag, 18. februar 2018, 11:28


Hej alle.

Jeg har købt en ny router. en tp-link archer c9. Jeg ville have været rigtig glad for den hvis det ikke var fordi den hele tiden hoppe at internettet.
er der nogen her inde der kan hjælpe mig, for jeg forstår slet ikke hvor fejlen kan ligge. Jeg prøvet at søge lidt rundt og prøvet at troubleschoote de mest almindelige problemer med denne router men intet ser ud til at virke.

ville være lykkelig hvis der var nogen der kunne komme med løsningen til mit problem.

Router: TP-Link Archer C9
Modem: Genexis patinum 6810
Udbyder: Fibia

P.S.

Det er tredje gang jeg skrive det her opslag, for hver gang jeg trykker send har den koblet mig af nettet. så jeg er ved at være godt træt af den lige nu.


2

søndag, 18. februar 2018, 12:25


Tyder på du har fået dig en mandags model, så opret en reklamation på den.

Selvfølgelig sikre du dig lige at:
Alle kabler er ok og sidder korrekt, evt skift dem ud med andre for at udelukke fejl.
Samme problem på flere enheder, fx din mobil eller bærbar.
Det ikke hjælper at genstarte router og modem.


3

søndag, 18. februar 2018, 14:19


:goodpost: som noxon skriver tjek alle kabler en ekstra gang ellers må den tilbage til forhandleren.

Fx 8320 | Asus R9 280x | ASUS M5A97 EVO 2.0 | 8 gb G.Skill ARES 1866 MHz cl9 | 120 gb samsung 840 evo ssd
Canon 700d - Røde videomic go

4

søndag, 18. februar 2018, 21:29


Har du checket om det er den nyeste firmware der er på den ?(
https://www.tp-link.com/us/download/Archer-C9.html#Firmware


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.