Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 17. oktober 2017, 21:47


Jeg kører både mus og tastatur med ledning, har jeg det fint med, men hovedtelefoner er det punkt, hvor jeg gerne vil gå trådløs. Dog har min oplevelse med det ikke været så positiv indtil videre.


Jeg ejer:
Arctis 7 (Headset)
Creative Sports Outlier (in ears)

Arctis 7 har skrattet en del på det seneste. Forbindelsen er ikke stabil, og det svinger lidt. Generelt vil jeg ikke kalde den pålidelig.

Creative er lidt samme problem. Det er en sportsmodel, og når jeg er udenfor med dem, så kan jeg risikere, at den slipper forbindelsen i ca. 1 sekund minimum 1 gang hver 30 sekund. Når man først lægger mærke til det, så fokusere man på det. Den del variere også lidt.

Synes, at det er meget som jeg ofrer udelukkende for friheden af ingen ledning. Så stort et problem er det heller ikke at have ledning, hvis jeg generelt får meget bedre forbindelse med det, og et billigere produkt.
Er specielt skuffet over Arctis 7, for ud fra Tweaks anmeldelse af model 5 og 7, så er lydkvaliteten endda bedre i 5, som har ledning. Ergo, jeg har betalt godt 500 kr ekstra for en model med dårligere lydkvalitet og dårligere forbindelse. Men hey, den er trådløs.

Jeg troede, at trådløs overførsel af lyd var modnet sig nok til, at jeg ikke ville opleve disse problemer. At de skrotter jackstik i de nye flagship telefoner peger også på det, men jeg ved ikke om jeg bare er uheldig.

i7-4770 | Corsair Obsidian 550D
MSI Z87 G43 | Corsair CX500 m
Gigabyte GTx770 | Samsung EVO 840 128 GB
Corsair 4*2 gb Vengeance Pro | WD Green 1 TB
Corsair Hydro H60

2

tirsdag, 17. oktober 2017, 23:19


Altså jeg har en del kammerater der efterhånden har skiftet til trådløse headsets, navnligt er det Logitech G933, Astro A50, Corsair Void Wireless og et mere som jeg ikke lige kan huske navn på. Ingen af dem har rapporteret problemer med skratten og udfald.


3

onsdag, 18. oktober 2017, 09:52


Jeg har personligt et Logitech G933 sæt og det er jeg rigtigt glad for og kan næsten bevæge mig frit rundt i hele lejligheden uden problemer. Kun i ydrepunkterne giver det lidt knas.

Gaming Box:

Intel i7-7700K
ASUS ROG Strix Z270I Gaming
32GB Corsair DOMINATOR PLATINUM Special Edition Torque
ASUS ROG GTX1080Ti Poseidon
Seasonic Prime Titanium 750W
Antec Cube RGB - EK Edition
System HDD: Kingston KC1000 M.2 NVMe SSD
2x Samsung 750 EVO 500 GB til spil.

Custom Ek Waterblocks vandkøling.


4

onsdag, 18. oktober 2017, 10:04


Jeg har også haft en del trådløse modeller, som har været tilfredsstillende.


5

onsdag, 18. oktober 2017, 14:46


Jeg har netop Arctis 7 som du nævner. Jeg synes ikke jeg kan genkende alle dine kritikpunkter. Jeg er ikke ligefrem audiofil, men jeg kunne godt savne lidt dybde i lyden. Måske meget kan fikses med en EQ.
Jeg har dog hverken skrat eller udfald, og det er klart det bedste "gamer"-headset jeg har haft.


"I haven't got a brain... only straw." - Scarecrow

6

torsdag, 19. oktober 2017, 21:52


har lige koebt 2x plantronics gaming set P80 for 9dollars hver.
det er ok i lydkvalitet og bestem ebedre en forvente af et 9 dollars headset.

Desvaere er lyden i micofonr daarligere end det er i mit webcam hvilekt var grunde til jeg koebet dem.
men for 9 dollars er det ikke skidt. havde jeg betalt fuld pris havde jeg nok vaeret skuffet


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.