1

fredag, 18. august 2017, 08:30


hej derude

jeg er gået i gang med at bygge min nzxt rgb build bestående af

icore 7 karbylake 4.2 gz

g.skill 2x8gb 3200mhz

1060 gtx

3x 140 mm rgb nzxt fans

nzxt kraken x62

750w strømforsyning

jeg sad og samlede alt sammen i går brugte min gamle harddisk

da jeg så tændte den sagde den 0 disk 1 keybord 1 mouse 0 usb ?

kan høre hardisken starter men der sker ikke noget på skærmen ved ikke om jeg har plugged noget forkert eller om der bare ikke er strøm nok elller om min harddisk ikke kan starte med det nye build ? det er en 1 tb solid state drive på forhånd tak :)


2

fredag, 18. august 2017, 08:45


Så vi kan blive enige om at der kommer billede på, og at den "POST"er og prøver at starte fra en harddisk? Der ligger et gammelt Windows på den SSD du prøver at starte fra ikke?

Er der en genvejstast når PC'en tænder der siger noget i dur af "Select Boot Device by pressing F12"? Vil harddisken starte hvis du prøver at vælge den og så harddisken fra menuen?

Edit: Er din SSD harddisk koblet til både med SATA kabel til bundkortet, og med strøm fra Strømforsyningen?

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.