Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 15. august 2017, 17:00


Hej.

Jeg har netop købt et nyt bundkort, cpu, kabinet, ram(nyt) et brugt grafikkort, og så benytter jeg mig af min gamle strømforsyning og harddiske.

Lortet vil ikke starte op. Jeg har prøvet utallige måder at placere pindene på, forsøgt at tilslutte et minimum, prøvet begge ramblokke separat, taget CPUén fra.

Der er lys i både grafikkort og bundkortet, men der sker intet når jeg trykker på power-knappen - ikke så meget som en snuren eller en blæser der går i gang. Jeg er på helt bar bund - det kunne være strømforsyningen, men så ville motherboarded vel ikke lyse?`Og sidst jeg benyttede min gamle computer var det ikke strømtilførslen der var problemet. Mit andet bud er bundkortet - jeg lagde mærke til at på trods af at jeg købte det for nyt, så var emballagen brudt, men jeg orkede ikke at lave et stort nummer ud af det, da det ellers så pænt ud.

Nogle forslag? inden jeg sender det retur? :wacko:

Jeppe Torup

2

tirsdag, 15. august 2017, 17:06


Hvilke dele er der tale om? Bruger du samme lagringsenhed(er) til OS? Prøvet at cleare CMOS?

Pentium G4560 | ASUS B250M-K S | Crucial Ballistix Sport 8GB 2400MHz | Sapphire RX 550 2 GB | XFX TS 450w | NZXT S340 Black | Corsair Force LE200 240GB | Cooler Master Evo 212.

3

tirsdag, 15. august 2017, 17:18


Og du er helt sikker på du har fået sat POWERON forbindelsen rigtigt? - det lyder som denne nu der slet ingenting sker :D
De små "ben/stik" i bunden af bundkortet, normalt mod højre skal sidde helt rigtigt, nogle gange følger der sådan et "samlestik" med bundkortet for at gøre det nemmere.

med det sagt kan det sagtens være din PSU stadigt, selvom dit bundkort lyser, det er ingen indikator for at strømforsyningen virker :)


Benyttede tags


problemer


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.