1

mandag, 3. april 2017, 00:58


Ja jeg har lige fået samlet mit system og det virker! Sådan da.

Som nævnt køre GPU kronisk 100%. Men "kun" med cirka 30%af total yddelse, aflæst ved HWMonitor.

CPU temperatur flyver vildt imellem 50-73(Ryzen Master og HWMonitor) grader uden der bliver gjort noget overhovedet. Har dog læst det er et kendt problem at X udgaverne viser op til 20 graders forskel(53 grader idle er stadig rigtig højt). CPU Vcore ligger imellem 1,25-1,525? Syntes det er meget højt. Kan se CPU'en går på 3,4Ghz+ når den begynder at komme på 60+grader.

CPU usage: 2-4%
Memory: 17%
Disk: 0
Network: 0

Bios er opdateret til nyeste(5015), RAM er kun på 2100, CPU stock, har prøvet slå SLI fra, genstart, samt der er ikke flere opdateringer fra windows.

Systemet er lige installeret, har kun hentet nogle programmer som Asus GPU tweak, Valley bench, Geforce experience, Chrome, Malwarebytes samt Ryzen Master.

Prøvede at køre en Valley benchmark, den siger bare missing 100XXXXX.DLL har det noget at sige? Har prøvet at geninstallere Windows Redistributable c++(eller whatever de hedder).


Ved godt jeg skriver i øst og vest, men tænker nu mere i ved nu bedre kan i lave en sammenhæng.
Prøver tage det ene kort ud imorgen så må vi se hvad der sker ved det.

.-Samsung 3K 100Hz
.-RX Vega 56
.-1700x NH-D15
.-Asus Prime-Pro
.-8Gb RipjawsV@3200Mhz Help me please :(
.-1050W X-series Seasonic
.-Firestrike:22350 TimeSpy: 8117

2

mandag, 3. april 2017, 01:23


Hvad angår DLL fejlen så henter du vel x86 udgaven ikke? For x64 har IKKE de filer Valley skal bruge. :)

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

3

mandag, 3. april 2017, 01:28


Hvad angår DLL fejlen så henter du vel x86 udgaven ikke? For x64 har IKKE de filer Valley skal bruge. :)

Har dem her :)

EDIT: Nu rettet da jeg har fået flere efter geninstallering af grafik drivers.

emilpapis93 har vedhæftet følgende billede:
  • truc++.PNG
.-Samsung 3K 100Hz
.-RX Vega 56
.-1700x NH-D15
.-Asus Prime-Pro
.-8Gb RipjawsV@3200Mhz Help me please :(
.-1050W X-series Seasonic
.-Firestrike:22350 TimeSpy: 8117

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "emilpapis93" (03.04.2017, 02:06)


4

mandag, 3. april 2017, 07:11


Jeg forstaar ikke helt hvad du proeve at sige med

Som nævnt køre GPU kronisk 100%. Men "kun" med cirka 30%af total yddelse, aflæst ved HWMonitor.

du skal nok regne at der lige skal nogle opdateringer paa vej foer at dine monitor programmer virker helt korrekt.
jeg ville heller se om din hastighed er ok og om stabiltet er ok. end er kigge paa temp og volt


5

mandag, 3. april 2017, 09:25


Sven Bent ja det er også lidt kryptisk! ASUS GPU tweak siger den køre 100%, men HWmonitor under tabben "Powers" ligger den omkring 30%.
Jeg bruger desuden den nye HB sli bro så prøver skifte den ud med en almen idag. Dog først single GPU :)

Jeg prøvede netop Valley for at teste systemet. Men prøver se om jeg kan få gang i en stresstest.

EDIT: AIDA64 har nu flatlined mht. temperatur ved 64 så det virker til det måler korrekt. CPU Vcore ligger okay stabilt på 1,25-1,29 ved 3,5Ghz på alle cores. :9xo
GPU kun med det ene i er stadig på de 30%"Powers".

.-Samsung 3K 100Hz
.-RX Vega 56
.-1700x NH-D15
.-Asus Prime-Pro
.-8Gb RipjawsV@3200Mhz Help me please :(
.-1050W X-series Seasonic
.-Firestrike:22350 TimeSpy: 8117

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "emilpapis93" (03.04.2017, 10:05)


6

mandag, 3. april 2017, 10:26


Hmm grafikkortet opføre sig ihvertfald mærkeligt. Da jeg kørte AIDA64 GPU stress test spikede den fra 0-100% usage konstant. Tilgengæld kom den op på 993Mhz på core, som den normalt gør ved gaming. Men da jeg så prøvede Furmark kørte den 100% hele tiden men kun ved 864Mhz core?

.-Samsung 3K 100Hz
.-RX Vega 56
.-1700x NH-D15
.-Asus Prime-Pro
.-8Gb RipjawsV@3200Mhz Help me please :(
.-1050W X-series Seasonic
.-Firestrike:22350 TimeSpy: 8117

7

mandag, 3. april 2017, 10:39


Bare husk paa at aida 64 ikke er top notch mht til CPU stress test.
Det er en ok fin oCPUstress test, men det er et paent stykke op til top kandidaterne som prime95 og linpack


8

mandag, 3. april 2017, 11:57


Bare husk paa at aida 64 ikke er top notch mht til CPU stress test.
Det er en ok fin oCPUstress test, men det er et paent stykke op til top kandidaterne som prime95 og linpack

Køre lige en Prime95 inden jeg begynder lege med OC :)
EDIT: JA den kom op på 85,35(reelt 65) så kan nok hive et par ekstra Mhz hvis jeg lige hæver fan speed lidt :) Meget pænt klaret af en 230kr CPU køler som er 4 år gammel.

.-Samsung 3K 100Hz
.-RX Vega 56
.-1700x NH-D15
.-Asus Prime-Pro
.-8Gb RipjawsV@3200Mhz Help me please :(
.-1050W X-series Seasonic
.-Firestrike:22350 TimeSpy: 8117

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "emilpapis93" (03.04.2017, 12:08)


9

tirsdag, 4. april 2017, 15:18


Nu har jeg leget lidt rundt med det hele og det ser ud til alting spiller, bortset fra GPU som der er lavet nyt indlæg om! Har nu overclocket til 3,8 og køre kun 63 grader(Aida64). Jeg lagde dog mærke til prime 95 hiver den 1-2 grader højere op, men siden Aida64 har temperatur måler jeg faktisk kan bruge, benytter jeg mig bare af den :)

.-Samsung 3K 100Hz
.-RX Vega 56
.-1700x NH-D15
.-Asus Prime-Pro
.-8Gb RipjawsV@3200Mhz Help me please :(
.-1050W X-series Seasonic
.-Firestrike:22350 TimeSpy: 8117

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.