1

fredag, 17. marts 2017, 21:22


Jeg har en bekendt som har en Acer Aspire V3-771 .
Den er org med win8 , men fik opdatering til win10 , sidste år .
Nu er hdd stået af .
Jeg har skiftet hdd , men den vil ikke boote op på på win10 install fra USB stick.
Den ser hdd i bios , men ikke USB stick.
Hvad dælen gør jeg forkert ?


SMLDK


2

fredag, 17. marts 2017, 21:30


Brug en USB 2.0 i stedet for USB 3.0. Og husk at slå secure boot fra.

Acer Aspire E15 | Pentium 3556, Dual Core 1,7 GHz | 6 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz | 128 GB SSD

3

fredag, 17. marts 2017, 21:55


1. Tag alle harddiske andre harddiske end den der skal installeres på ud af SATA.
2. Slå Secure Boot og UEFI boot fra (Brug Legacy)
3. Genstart PC'en og hop tilbage i BIOS.

Hvis dit USB stik ikke dukker op under USB boot, så er den sikkert set som en harddisk - typisk i en liste hvor du skal vælge EN harddisk at boote fra. Og som Shouting siger kan der være problemer med at bruge USB 3 porte (ikke USB stik) på mange maskiner. Brug altid dem bag i kabinettet, da de der sidder i fronten ofte ignoreres af BIOS'en.

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

4

fredag, 17. marts 2017, 23:50


Jeg kan IKKE slå secure boot fra , får ikke lov at vælge den.


SMLDK


5

lørdag, 18. marts 2017, 00:17


Burde nu være muligt, omend det er "#€#€%# svært at finde den rigtige måde at gøre det på med visse laptops. Desuden burde du kunne boote fra et USB som f.eks. en Windows 10 installation lavet af media værktøjet fra Microsoft.

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

6

lørdag, 18. marts 2017, 08:35


Så virker det .
Mange tak for hjælpen .
God weekend.


SMLDK


7

lørdag, 18. marts 2017, 10:59


Hvis du lige poster løsningen, bliver din tråd relevant for andre.


8

mandag, 20. marts 2017, 23:25


Jeg slog secure boot fra , ved at sætte den til legacy bios og så save og reboot.
Satte den tilbage til UEFI og reboot og så startede den op fra USB.


SMLDK


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.