1

tirsdag, 29. november 2016, 20:33


hej..
Har et problem med min comp..
Har lige skiftet bundkort og cpu køler.. Nu køre min cpu pludselig 100 % i eksempelvis Football manager og spiller bliver derfor meget langsomt..
Hvad kan det skyldes.. Har ikke formateret efter skift af bundkort..


2

tirsdag, 29. november 2016, 22:45


Hvor anderledes er det nye kort? Snakker vi et andet chipsæt? Mærke? Hvis det ikke er et helt ens kort, kommer der nok til at være en vis konflikt med de gamle chipsæt drivere.

Fulgte der en CD med til bundkortet? Smid den i og kør setup - Typisk er der en automatisk installation til alle drivere. Lad den køre igennem, genstart og så prøv Windows Update bagefter. Hvis det ikke virker må du lige råbe højt. :)

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

3

tirsdag, 29. november 2016, 23:34


Vi snakker helt andet mærke bundkort.
Ja der fulgte en cd med, men den understøtter ikke win 10, så kan ikke køre den..
har heller ikke rigtig kunne finde nogle driver på nettet..


4

onsdag, 30. november 2016, 08:41


Kan du ikke smide op hvilket bundkort og CPU du har? Evt. også det tidligere bundkort?

Virker underligt det ikke understøtter Windows 10?


5

onsdag, 30. november 2016, 14:54


Medmindre kortet er vildt gammelt, så er der helt sikkert drivere til det.

Du bør re-installere Windows på din PC, når du har skiftet bundkort.

Hvilket kort er dit nye og hvilket var dit gamle?

Silverstone ML08 - Silverstone SFX-L 700W - i5-6600K - Gigabyte GA170N-WIFI - 16gb DDR4-3000MHz - EVGA GTX 1080 SC - Samsung 850 EVO 512GB - Asus 27" IPS 1440p MG279Q - Razer Mamba TE

6

torsdag, 1. december 2016, 15:55


Det er et "gigabyte: 78lmt-usb3 v6.0"
cpuen er en amd fx-4100


7

torsdag, 1. december 2016, 20:34


Hov. Forkert bundkort.


Her er driverne til Gigabyte GA-78LMT-USB3 rv. 6
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5195#dl



De findes til Windows 10.
De var ret nemme at finde, bare google det. ;)


8

torsdag, 1. december 2016, 23:36


Ja, dem har jeg skam også fundet.. Men det er kun til lyd og lan driver...
Tænker der må være nogle chipsæt drivers også, det er vel dem som laver baladen tænker jeg....


9

fredag, 2. december 2016, 11:30


Du bør geninstallere dit Windows, når du skifter bundkort. Jeg er rimelig sikker på dit problem ophører, hvis du gør dette (og ellers har gjort alt andet rigtigt).

Efter det installerer du driverne til lyd, LAN, gfx, USB, etc.

Selve chipsæt driver kan Windows egne ofte klare det fint.

Silverstone ML08 - Silverstone SFX-L 700W - i5-6600K - Gigabyte GA170N-WIFI - 16gb DDR4-3000MHz - EVGA GTX 1080 SC - Samsung 850 EVO 512GB - Asus 27" IPS 1440p MG279Q - Razer Mamba TE

10

lørdag, 3. december 2016, 07:54


Start med at finde ud af HVAD der bruger de 100% er det kun spillet er er der andet lige saa ?

Hvordan er din temp ? hvis din CPU drosler ned pga varme vil et mindre load se stoerre ud da det forholdsmaessig nu tager en store bid af en mindre kage.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.