Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 5. november 2016, 11:43


Hej, blev recommended den her side af en ven til at få hjælp til mit problem.

Mit problem er at mit gfx kort crasher.

det der sker er

sort skærm, intet signal 1 sek efter går blæserne på 100% imens det sker fungere min pc helt fint kan stadig være online i spil og snakke på disord/skype men bare intet se fordi mine skærme intet signal har. Det eneste jeg kan gøre er at genstarte min pc. jeg vedhæfter en GPU-Z log så i kan se hvad der sker.

et andet problem jeg har som jeg tror er relateret er BSOD "IRQL not less or equal storport.sys" men efter at jeg har sat blæserne på meget højere nivuea end standard har jeg ikke oplevet det problem siden. gfx kort sidder tæt på harddiske som indrømmet er ved at være gamle.

Hvornår sker det?

de fejl her kan være med 2 dages mellemrum eller 30min mellemrum det er fuldstændig random. Også det der gør det så svært at fejlfinde syntes jeg. De sker mens jeg sidder i windows og browser eller i world of warcraft, sjovt nok er den ikke crashet i BF1 endnu. point is det er lige meget hvad jeg laver. I loggen som jeg vedhæfter sad jeg i world of warcraft.

Hvad har jeg gjort indtil videre selv?

jeg har geninstalleret windows 10 64bit, opdateret bios, backrolled gfx drivers helt tilbage til 370 version. Jeg har også haft mit gfx kort i en anden pc hvor den kørte helt fint i et døgn. det er dem jeg kan komme i tanke om jeg har gjort alt uden held. så jeg er lidt desperat for at finde en løsning.

og bare få god ordens skyld mit system ser sådan her ud:

Mobo: Asus P8Z68-V LX
CPU: I7 3770 intel
RAM: 16gb kingston HyperX
PSU: Corsair GS800
SSD: OCZ agility 3 120gb
GFX: Geforce 1070 G1 gaming gigabyte

INTET er overclocked

arcrin100 har vedhæftet følgende fil:
  • GPUZlog.txt (1,24 MB - 23 gange downloadet - senest: 11.12.2017, 04:07)

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "arcrin100" (05.11.2016, 12:10)


2

lørdag, 5. november 2016, 16:06


Hej
Har du prøvet med et andet powerkabel til GPU'en ?


2: Har du prøvet dit kort i den sorte PCIe 2 x 4, bare for at se om det ændre noget ?
3: Har du prøvet at resette bios til optimal ?

Ved ikke hvilken bios version du har på dit MB, seneste version er
P8Z68-V LX BIOS 4105
1.Improve system stability.
2.Enhance compatibility with some PCIE device.

Jeg har dog haft andres pc'er hjemme, hvor en bios opdatering, på et win 10 system, har medført at win 10 nægtede at starte, så husk backup af gl bios først, eller vær beredt på reinstallation !
bios kan hentes her
https://www.asus.com/Motherboards/P8Z68V_LX/HelpDesk_Download/


3

søndag, 6. november 2016, 11:01


nej har ikke prøvet kortet i den sorte PCIE, har reset bios til optimal og prøvet lidt forskellige settings uden held. Min bios version er 4105 som jeg også skrev at jeg havde opdateret :)

havde tænkt på at skifte pcie slot men gjorde det ikke fordi jeg tænkte man skulle aktivere den ved at sætte SLI til? kan godt være det bare var en brainfart.


4

søndag, 6. november 2016, 13:10


Hej
Jeg kan se at din PSU skal have 4 x strøm til GPU 6+2, har du prøvet en af de andre ?
MÅSKE er det din PSU der er blevet defekt i netop leveringen af strøm til GPU'en, er det muligt at du låner GPU'en i den pc du testede dit grafikkort i, for så at kunne gå udelukkelses vejen ?

Jeg har selv haft flyttet rundt på min GPU til andre PCIe slots uden problemer, også et Asus MB !

Sorry jeg så ikke at du havde skrevet at du havde opdateret bios ;-) !


5

søndag, 6. november 2016, 13:29


Prøv og sænk Mhz på GPU og vram, med 5-10, for at se om det hjælper.

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

6

søndag, 6. november 2016, 14:54


jeg vil prøve at skifte PCIE slot og sænke clock'en lidt. Og se hvad der sker.

tror ikke det er min PSU.. måske.. min pc virker helt perfekt med mit gamle kort 660TI men den bruger også kun 6pin og ikke 8pin stk. og har selvfølgelig tidligere prøvet at bruge andre stk fra PSU'en uden held.


7

onsdag, 9. november 2016, 23:48


jeg har downclocket mit gfx kort med 1% eller sådan noget. standard indstillinger i gigabyte gaming engine, overclock, normal og underclock. og har ikke crashet siden nu. det er nice! og kan godt leve med at jeg får 3 mindre fps :)

inb4 den crasher om 10min. the jinx is real.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.