1

mandag, 4. juli 2016, 18:52


Hej Tweak
Da jeg kom hjem og tændte op for min pc, ville min monitor ikke tænde, jeg kan se at den har strøm, men den siger "no signal detected" hvilket den aldrig har gjort før, nogen der ved hvad der kunne være galt?


2

mandag, 4. juli 2016, 19:08


En million ting.

Har du prøvet at sætte monitor/PC til anden monitor/PC. Det er typisk den nemmeste måde at finde problemet med. Husk at bruge et nyt kabel for at være sikker.

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

3

mandag, 4. juli 2016, 20:24


har du tjekket at det er sat til det rigtige input ?
testet med et andet kabel ?
tjekket om det set sidder ordentligt i ?

Fx 8320 | Asus R9 280x | ASUS M5A97 EVO 2.0 | 8 gb G.Skill ARES 1866 MHz cl9 | 120 gb samsung 840 evo ssd
Canon 700d - Røde videomic go

4

tirsdag, 5. juli 2016, 10:16


Prøv med et andet kabel. Jeg har oplevet at både DVI og DisplayPort kabler er stået af...

iMac / i7 7700K / 32GB DDR4 2400 / Radeon Pro 580 / 27" 5K Retina
512GB Apple PCI-e SSD / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

MacBook Pro / i5 5275U / 8GB DDR3L / Iris 6100 / 13,3" Retina
256GB Apple SSUBX / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

Synology DS 1515+ (5x2TB WD) / Sony A7 Mk II

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.