Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 7. januar 2016, 14:02


Hej håber i har haft en god jul og et godt nytår. :) Her i det nye år har jeg lidt problemer med min vens computer. når han starter den slukker pcen efter ca 10 sec. hvor den så igen starter op kort efter. Skærmene står og blinker som om de ikke modtager signal.

systemet er

intel i53570k mener jeg.
gigabyte m3 sniper
16 gb 1600 corsair ram
corsair 750rm psu

Er der nogen som har oplevet dette før. Jeg har ikke de store muligheder for at skiftre tingene ud for at teste. Men igår fik jeg den til at virke ved at tage skærm stikkene ud og i igen


2

torsdag, 7. januar 2016, 14:12


havde lignende problem. Det gik væk da jeg havde skilt det hele ad, og støvsuget det hele. Om det var rengøringen eller bare en løs forbindelse ved jeg ikke. Men har kørt nu i 2 måneder uden problemer.


3

torsdag, 7. januar 2016, 15:13


Jeg har sjovt nok selv lige prøvet at gøre den ren. og nu vil den gerne starte. jeg håber det kun er det så :) Meen fik den self også til at starte igår så frygter lidt det sker igen. :)


4

fredag, 8. januar 2016, 00:23


Prøv også at køre MemTest på RAM... Det kunne være dem, der laver balladen :)

TWEAK.DK :rules:

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.