Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 9. november 2015, 18:35


Kort sagt titlen. Jeg vil gerne vide lidt mere om, hvordan folk bruger deres mus, hvad der ses som godt, dårligt og hvorfor.
Jeg har længe ikke rigtig forstået mig på forskellen på laser og optisk, udover laser sku være mere moderne, virke på flere overflader og derfor bedre. Men alligevel bliver der stadig lavet optisk og til ca. samme pris, så helt bedre kan det jo ikke være.
Så er der også, om man kører på høje DPI. Mus bliver jeg markedsført på deres 10.000 DPI, men synes kun jeg høre folk bruge op til de 1600 og synes også selv performance bliver ret dårlig når jeg skruer den op. Lige nu har jeg sat den helt ned på 800 og slået acceleration fra. Det skulle vidst være sådan rigtig FPS CS:GO setup at køre sådan. Ved sgu ikke helt, hvad jeg synes om det, men den virker da næsten mere præcis, og hopper ikke så meget, når jeg løfter musen.

i7-4770 | Corsair Obsidian 550D
MSI Z87 G43 | Corsair CX500 m
Gigabyte GTx770 | Samsung EVO 840 128 GB
Corsair 4*2 gb Vengeance Pro | WD Green 1 TB
Corsair Hydro H60

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.