Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 28. oktober 2015, 15:20


Hej alle.
Har en sådan en fætter man sætter i stikkontaktet så man kan få delt noget internet. Der er 2 af dem self. Den ene sidder eved routeren og den anden er i stuen så slap jeg for at trække kabler. Virker som det skal :)
Nu har jeg så lige lavet et kontor hvor jeg har en anden pc der vil jeg også gerne have trådløs forbindelse. Har trådløs netkort i min pc men den kan slet ikke trække så meget.. Når jeg måler er hastigheden halveret. Jeg prøvede i dag at sætte den på med tp link repeateren jeg har og der kom den hurtig op på de 40 mbit. Så det er netkortet. Er der noget jeg kan gøre for at den kan få bedre forbindelse? Selv min iphone og bærbar får bedre resultat når jeg tester?
Men ellers tænker jeg på at købe denne her : http://ipcam-shop.dk/powerline-100/tp-li…ign=pricerunner

Mit nuværende kit er denne : http://www.amazon.co.uk/TP-LINK-TL-PA511…60_SR160%2C160_

Kan de forbindes sammen?


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.