Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 30. juli 2015, 22:49


Har brug for lidt hjælp.

Jeg har et ASUS P6X58D Premium bundkort med 2 stk OCZ 460 A SSD ( 120 GB "Windows 8.1" + 240 GB "Lager" )

Bundkort manual "Side 50 + 80/81" : http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&e….99028883,d.bGQ

Følgende er ændret :

- Marvell 9123 er sat til AHCI

- SATA Configuration er sat til AHCI

Begge SSD bliver fundet og vist som AHCI, men når jeg starter pc´en op kommer Windows 8.1 logoet "før indtastning af koden" og da slukker pc`en bare af sig selv ... :-(

Følgende vejledning er også afprøvet, men uden resultat : http://www.ithinkdiff.com/how-to-enable-…r-installation/


Har brugt en del tid på internettet indtil nu, men opgiver desværre nu at få lidt mere speed ud af de ssd ... :huh:


Er der nogle af Jer, der har nogle fif ... :?:


Venlig Hilsen

Thomas

i5-6600K

ASUS H170 PRO GAMING

CORSAIR H115i

OCZ 460A 240 GB

OCZ 460A 240 GB

ASUS R9 390X - 8 GB

ASUS 24" Gaming 144Hz skærm

COOLER MASTER V750

Headset Steelseries Siberia V2

Tastatur Logitech G19

2

fredag, 31. juli 2015, 09:05


Har før stået i samme problem, og jeg valgte den sikre/trælse måde, nemlig ominstallation så virker alt som det skal.

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

3

fredag, 31. juli 2015, 11:03


Kan ikke erindre at jeg havde problemer med IDE/AHCI skiftet i sin tid via kommandoer - Men det var også før Windows 8's UEFI boot system kom til verden. Kan være det forstyrrer. :(


4

fredag, 31. juli 2015, 11:52


Jeg har endnu ikke kunnet skifte fra IDE til AHCI, uden at jeg skulle reinstallere Windows bagefter :/

TWEAK.DK :rules:

6

fredag, 31. juli 2015, 22:13


Hej, tak for svarene.

Fandt ud af at mine 2 stk SATA III 6 GB/s porte ikke ville køre AHCI, så da jeg flyttede mine ssd til SATA II porte kunne jeg køre AHCI uden problemer.

Så skal jeg bare have fundet ud af hvorfor ... :-)

Men fik da ca. 65 - 120 MB/sek. ekstra læse / skrive hastighed ud af det efter CrystalDiskMark 5 ... :9xo

:rules:

i5-6600K

ASUS H170 PRO GAMING

CORSAIR H115i

OCZ 460A 240 GB

OCZ 460A 240 GB

ASUS R9 390X - 8 GB

ASUS 24" Gaming 144Hz skærm

COOLER MASTER V750

Headset Steelseries Siberia V2

Tastatur Logitech G19

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.