Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 10. juli 2015, 12:10


Hej Allesammen
Jeg står i den situation at jeg skal have en ny bærbar. Jeg har et budget til 5k og måske op til 6k hvis man ikke kan finde en bærbar til den pris med de krav jeg har. Er glad for Lenovo og har hørt meget godt om mærket.
Så fandt den her http://www.elgiganten.dk/product/pc-tabl…-sort#tab-specs
Det sjove er at hvis jeg søger på edbpriser osv finder jeg denne model til 5k mange steder? Hvilket jeg ikke helt forstår. Kan ikke se forskel i specs bortset fra 6 og 8 gb ram. F.eks. her
https://www.dustinhome.dk/product/5010820194/g50-80

Anyways bærbaren skal bruges til at se film i HD, spille football manager, og måske lidt CS:GO men behøver ikke kunne køre 100 fps, 60-80 er nok.
Derudover foretrækker jeg den i 15". Lenovo er ikke et krav, synes bare jeg havde hørt det var det tha shit lige nu.


2

fredag, 10. juli 2015, 13:45


Uden at kunne give en 100% garanti, så ville jeg lige vente en måned med at købe, der plejer at være studiestartstilbud i august, hvor der som regel er gode penge at spare...


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.