Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 26. juni 2015, 14:19


Jeg har en gammel bærbar med 4Gb ram i, som godt kan trække WoW, sådan da... Når spillet kører trækker computeren ca. 3 gb ram, så er lidt i tvivl om det ville være en idé at opgradere til 8gb ram?

Sidenote: Windows (7) iger at den kun kan anvende 3,6gb a rammene, hvordan kan det være? Systemet er et 64bit system...?


2

fredag, 26. juni 2015, 15:02


Eventuelt fordi de resterende ram er dedikeret til grafik. Hvad er det for en bærbar du har?


3

fredag, 26. juni 2015, 15:10


Flere ram er altid godt.

Og de koster jo ikke alverden
http://www.edbpriser.dk/ram/kingston-val…id-7240519.aspx

NB! Jeg ved ikke om de linkede ram passer til din maskine, jeg tog bare de første ram i laptop størrelse


4

fredag, 26. juni 2015, 15:18


Det er en gammel acer med en I3 et eller andet, og et radeon grafik kort, har den ikke lige i nærheden så jeg kan tjekke det, da det jo teknisk set ikke er min bærbar, har bare lovet at kigge på den, og se om der kan gøres noget.. :)

Jeg kan lige vende tilbage, når jeg ved nærmere om CPU/GPU...


5

fredag, 26. juni 2015, 16:59


Som FlyingHippo siger, så er flere ram som regel altid godt. Dette gælder især når du går fra 4gb til 8gb. Min umiddelbare tanke er bare, at resten af systemet ender med ikke at kunne følge med alligevel. WoW kræver vist meget af dine ram og din CPU så vidt jeg lige husker. Hvilket vil sige, at hvis CPU'en er af ældre dato, så er det ikke sikkert den ville kunne følge med. Og så har man smidt penge efter noget, som man ikke får meget glæde af i det lange løb.

Bærbare egner sig efter min mening heller ikke specielt godt til gaming, men det er en anden historie ;)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.