Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 22. juni 2015, 13:40


Jeg går og overvejer et nyt keyboard men det er jo lidt noget man gerne vil prøve før man køber. Jeg kunne godt tænke mig et mekanisk keyboard (mechanical - ved ikke lige om mekanisk er den bedste oversættelse) men der er i den forbindelse en hel del overvejelser så vidt jeg forstår ang. hvilke slags keys man skal bruge.

Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve en hel masse keyboards først men jeg må indrømme at jeg ikke har nogen anelse om hvor jeg skal gå hen. Er der nogen der kender nogen butikker der har et bredt udvalg af keyboards?

Jeg bor i København og jeg har været i El-giganten men de har ikke liiige det jeg søger.

Lad mig vide hvis der er nogen der har nogen forslag :D


2

mandag, 22. juni 2015, 14:02


Computercity plejer at have et stort udvalg der står så man kan røre ved dem
Det samme plejer Bilka at have.


3

mandag, 22. juni 2015, 14:51


:goodpost:

Typisk har Expert og Fona også et lille udvalg af de mest populære keyboards på display - De små computerbutikker har ofte også et enkelt eller to, specialt hvis de henviser sig til "gamer" segmentet. Der er også mange mekaniske keyboards der er åbne ind til numpad, så man kan teste følelsen.

De fleste vil nok umiddelbart foretrække Brown switches - De larmer ikke så meget som de Blå, men har den samme "klik" følelse, så man er sikker på at man trykker knappen ned. :)

(Du kan også købe gummi o-ringe til at dæmpe lyden yderligere hvis du erfarer at det keyboard du ender med at købe larmer lidt for meget)

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT H700i| Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandkøling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

4

mandag, 22. juni 2015, 15:51


Tak for svar.

Jeg har ikke prøvet ComputerCity. Det kunne være at jeg skulle tage et kig forbi dem og se hvad de har. Har en Bilka lige ved siden af så der kan jeg jo også lige kigge ind.


5

mandag, 22. juni 2015, 15:58


Hvis du har prøvet Razers taster på Chroma keyboardet, så har du nogenlunde den følelse du får med MX-blue keys.
Synes selv det har været svært at finde eksempelvis Corsair tastaturer, som man kunne afprøve. De fleste steder sælger de kun SteelSeries og Razer. Det jeg har gjort, var at gå rundt og prøve forskellige tastaturer, når jeg har været til LAN, selvfølgelig efter at jeg havde spurgt om lov ;) Endte selv med MX-brown taster, da jeg var så heldig at vinde et CM-storm med MX-brown taster herinde på tweak.dk, som min kæreste endte med at blive meget glad for.

Men hvis du er LAN menneske, så er det jo et perfekt sted at prøve mus og tastaturer :D Har endnu ikke oplevet at folk har været negative omkring det ;)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.