Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 21. juni 2015, 21:13


Sagen er den at jeg har fået noget gratis hardware, hvor personen jeg har fået det fra har sat et gtx 970 til men så byttet rundt på nogle stik i den modulære psu. Dette har så resulteret i at der ikke vil komme billede og jeg er i tvivl om hvad der er galt, der er testet med hans gamle gfx efterfølgende. Kan man brænde hele lortet af ved at bytte rundt på de stik der sidder fra gfx og op i den modulære psu. Så der måske bliver sendt for mange ampere eller lign ind gennem pci porten?

Bundkortet er et gigabyte ga-x79-ud3 med en core i7 cpu og 16 gb ram.

Får ikke selv lige mulighed for at teste det før jeg får en ekstra psu hjem, da jeg helst ikke vil skille mit nuværende system ad.


2

mandag, 22. juni 2015, 08:22


Umiddelbart nej.

Allerførst så kan stikkene kun passe i de rigtige sokler både på GFX og i PSU hvis ikke han har voldbollet dem.

Du må få ham til at teste tingene hver for sig, altså se om det GFX 970 virker i en anden maskine, gør den det, så fejler det ikke noget.

Test ram en blok af gangen, for at se om nogle af blokkene har taget skade.

Endelig kan han have brugt en PSU, som simpelthen ikke kan levere amps nok, til at føre systemet stabilt.

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

3

mandag, 22. juni 2015, 16:03


Vil lige prøve at teste det senere. Han havde taget og byttet stikket om i psuen, så gfx fik strøm fra den udgang på psuen der normalt giver strøm til harddiske, sata. Kan jeg bare samle det hele, så bundkortet ligger på et bord? Så er jeg fri for at smide det i et kabinet.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.