Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 15. juni 2015, 23:16


Er der ikke en rigtig venlig sjæl der vil hjælpe mig. Med at teste et sprit nyt gigabyte bundkort. Om det er min cpu eller strømforsyning der er gået. På gigabyte kortet er der debug led. Men den hverken blinker eller lyser overhovedet når jeg sætter strøm til. Har prøvet på KUN med cpu og blæser på kortet. Men stadig ingen lys. I øjeblikket er blæseren sat på kortet og cpu. Så søger en venlig sjæl. Som hurtigst muligt kan hjælpe mig med at teste det. Det haster megabyte meget. Og kommer gerne hurtigst muligt i kbh området.

Evga 980 sc
28TB Blandet harddisk
Gigabyte Z97x Gaming 7
32GB Ram
I7 4790K - 4Ghz

2

tirsdag, 16. juni 2015, 00:30


Det skal siges. Der er lys i bundkortet i sig selv når jeg trykker power knappen. Og cpu blæseren kører. Men ingen billeder på skærmen. Hverken med onboard eller grafikkort. Hjælp mig nu plz. Har et projekt jeg ikke kan komme videre med

Evga 980 sc
28TB Blandet harddisk
Gigabyte Z97x Gaming 7
32GB Ram
I7 4790K - 4Ghz

3

tirsdag, 16. juni 2015, 08:34


Det lyder lidt som det der skete for mig sidste år da jeg opgraderede.

Det viste sig at jeg havde fået bukket et par pins i CPU-soklen = nyt bundkort :(


4

tirsdag, 16. juni 2015, 09:15


Det er lige købt og pakket ud. Har taget køleren af igen og tjekket. Ingen pins er bøjet

Evga 980 sc
28TB Blandet harddisk
Gigabyte Z97x Gaming 7
32GB Ram
I7 4790K - 4Ghz

5

tirsdag, 16. juni 2015, 10:27


Jeg kunne heller ikke se det med det blotte øje men da jeg sendte det tilbage til komplett, sendte de et billede tilbage af de bøjede pins.

Jeg ved ikke om det er det der er sket hos dig, men du skal HELT tæt på for at tjekke efter


6

onsdag, 17. juni 2015, 23:20


Så er problemet løst... det var fejl i strømforsyningen.. kan ikke finde garanti beviset. så var nød til at offer 650 for en consair 750W
i stedet for de 1000 jeg havde før.

Evga 980 sc
28TB Blandet harddisk
Gigabyte Z97x Gaming 7
32GB Ram
I7 4790K - 4Ghz

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.