Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 26. maj 2015, 18:14


Hej alle sammen, håber i kan hjælpe mig her. Jeg er desværre kommet i den situation at min computer fik bluescreen. Så ville jeg så gå i gang med at installere windows på ny, men når jeg kommer til at skulle installere windows, kan den ikke se min SDD som en brugbar partition. Dog når jeg søger efter en harddisk, så beder den om en driver. Så trykker jeg gennemse og kan se partitionen er der altså min ssd, men den registres ikke som en harddisk. Jeg er ikke vild til BIOS, så håber i kan hjælpe.

MVH

Christian Jensen

Edit:

Jeg kan ikke komme ind på harddisken igen og starte windows på ny selvfølgelig.


2

tirsdag, 26. maj 2015, 18:44


Fandt en løsning på problemet, beklager jeg fyldte lidt i forum for en kort stund, men tak fordi i kiggede ind og prøvedet at hjælpe.

mvh

Christian


3

tirsdag, 26. maj 2015, 19:35


Bare af ren nysgerrighed og hjælp til fremtidige fejl af denne slags, hvad gjorde du for at løse problemet?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.