Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 23. december 2014, 01:34


Hey tweakers

Jeg står med en ny-samlet computer der ikke vil boote. Når man trykker på power-knappen kommer der lys i RAM, alle blæsere og harddisk kører, men kun i ~1,5 sekund. Jeg har prøvet at tage div. kabler til frontpanelet fra, tage grafikkortet ud, men intet af det gjorde nogen forskel. Umiddelbart kan jeg ikke se hvad problemet skulle være så jeg håber på lidt hjælp herindefra. Såvidt jeg kan læse mig til burde bundkortet gerne boote med CPU'en ud af kassen, men først OC'e efter en BIOS update.

Allen delene er helt nye.
Specs:

Bundkort: MSI H81M P33
CPU: Intel Pentium G3258
RAM: 2x4GB Geil PC3-12800 CL11
GFX: Gigabyte GTX 750 2GB
PSU: Antec 500W

Any help is appreciated!


2

tirsdag, 23. december 2014, 01:47


Hvad for en Antec PSU? watt siger ikke noget om hvad model det er.
Har du husket og bruge stand off´s under bundkortet og er der kølings pasta på CPU?

Hvad køler bruger du?


3

tirsdag, 23. december 2014, 02:06


Ja der er brugt standoffs. Køleren er en std. Intel køler og jeg brugte blot den kølepaste der sad på, ikke noget 3. parts.
PSU er en Antec VP500PC. Køleren er blot midlertidig til lige at få systemet op og køre.


4

mandag, 29. december 2014, 17:15


Computeren kom op at køre dagen efter!
Strømforsyningen kom med et 2x4 pins stik til CPU'en, der sad sammen i et 1x8 pins stik. Jeg var bare lidt længe om at finde ud af at stikket kunne skilles ad, til 2x4 :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.