1

fredag, 19. juli 2013, 18:42


Hej Tweak!
Jeg har i dag færdiggjort mit saml-selv-pc projekt og den består i alt af følgende:

Case: Corsair Obsidian 650D
PSU: Corsair AX760i
CPU: Intel Haswell i7 4770k@3.5ghz
CPU Cooler: Corsair H100i
MOBO: ASUS VI HERO socket 1150
SSD/Storage: 180gb Corsair GS & 1Tb hdd
Ram: Corsair Vengeance XMS3 - 16gb@2133mhz
Graphic: MSI Twinfrozr GTX780

-----

Mit første problem opstår i det jeg vil spille et nyt spil jeg har købt med til PC'en der hedder 'Grid 2'
Efter et godt styk tids spil lukker PC'en simpelhen bare ned i sort skærm, prøver i første omgang at lave en reboot hvor den knap når i gang og må reboot igen.
Det lige sket så jeg er ikke gået ind i spillet igen eller gjort noget, tænkte bare om der var nogen herinde der kunne komme med en forklaring, mit eget bud er at det er noget med RAM'en.

Jeg har ikk gjort andet i BIOS end at ændre ram hastigheden, som i øvrigt kun var sat til 1866mhz på trods af de er købt med formålet 2133mhz

Håber der er nogen der kan hjælpe, eventuelt noget med at configurere BIOS ordentligt i forhold til RAM'en

på forhånd mange tak for tilbagemeldingerne.


COMPUTER : "15" - 16GB - 2TB - 2xHD7970 3GB
MAC : MacBook Pro "13" Ultimo. - 8GB - 500GB - HD Radeon 3000 512mb
MAC : Imac "27" - 16GB - 1TB - HD Radeon 6970M 1GB
NAS : LG N4B2 - 1GB - 4TB - 7 GB PR.Sec
:goodpost:

2

fredag, 19. juli 2013, 21:50


Dav IGEN nu gør den det også i Metro: Last Light. efter ingen spilletid bare det at skifte grafik settings det B0011er den :C HJÆLP X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(


COMPUTER : "15" - 16GB - 2TB - 2xHD7970 3GB
MAC : MacBook Pro "13" Ultimo. - 8GB - 500GB - HD Radeon 3000 512mb
MAC : Imac "27" - 16GB - 1TB - HD Radeon 6970M 1GB
NAS : LG N4B2 - 1GB - 4TB - 7 GB PR.Sec
:goodpost:

3

lørdag, 20. juli 2013, 09:55


Allerførst ville jeg opdatere min bios til sidste nye fra Asus website.

Jeg kan se at der er kommet en ny bios dateret 11/7 2012, kaldet 0711

DL den, installer og se om ikke problemet er forsvundet. Ellers hent alle de sidste nye drivere til GFX, Chipset o.s.v.
Reset din bios og prøv igen.

Check lige om dine ram får den volt de skal have, du er ikke den første som skriver at de har problemer med et Asus board og Corsair ram.

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

4

lørdag, 20. juli 2013, 16:15


Hej, har fundet fejlen!
Efter at have opdateret ASUS BIOS og lidt andet forsøg på at fixe problemet, kørte jeg "Furmark" benchmark på grafikkortet og den her gang lukkede computeren ikke, den lukkede bare applicationen og gav mig en besked om OpenGL og Nvidia.

Beskeden ser sådan her ud:
http://imageshack.dk//viewimage.php?file…ee/JjQ27642.png


Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal løse problemet rigtigt.

På forhånd tak. :)


COMPUTER : "15" - 16GB - 2TB - 2xHD7970 3GB
MAC : MacBook Pro "13" Ultimo. - 8GB - 500GB - HD Radeon 3000 512mb
MAC : Imac "27" - 16GB - 1TB - HD Radeon 6970M 1GB
NAS : LG N4B2 - 1GB - 4TB - 7 GB PR.Sec
:goodpost:

5

lørdag, 20. juli 2013, 17:31


Hej, har fundet fejlen!
Efter at have opdateret ASUS BIOS og lidt andet forsøg på at fixe problemet, kørte jeg "Furmark" benchmark på grafikkortet og den her gang lukkede computeren ikke, den lukkede bare applicationen og gav mig en besked om OpenGL og Nvidia.

Beskeden ser sådan her ud:
http://imageshack.dk//viewimage.php?file…ee/JjQ27642.png


Er ikke helt sikker på hvordan jeg skal løse problemet rigtigt.

På forhånd tak. :)

Tyder på den driverfejl til grafikkortet. Hente den nyeste fra nvidia.com


Tilsvarende tråde

Benyttede tags


BION, compuer, Grid2, ny, RAM


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.