Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 28. maj 2013, 19:53


Hej
har et færdigt vandkølingskit på min CPU, men nu har den over 14 dages tid slukket for strømmen til pumpen og blæser, så den har lukket ned pga varme....jeg har så haft rodet lidt med stikket, startet maskinen igen...og vupti så er der strøm igen.....jeg har så derefter prøvet og hive lidt i stikket for at se om den havde en løs forbindelse, uden den har mistet strømmen.......nogen der ved om et bundkort pludseligt kan miste strømmen op cpu køleren ??

__________________________________________
AMD FX8350
Corsair Vengeance 2x4GB DDR3
MSI 990FXA-GD65
MSI R9 390X 8GB
3*27" Samsung syncmaster A350

2

onsdag, 29. maj 2013, 00:25


Altså det kan ikke som sådan bare miste strømmen, tror problemer er at du køre det fra bundkortet og det så trækker for meget strøm så en eller anden del på bundkortet bliver for varm og lukker ned af sikkerhedsgrunde og så efter lidt tid bliver din cpu varm og lukker ned, prøv at køre din køling direkte fra din PSU og se om problemet så ikke går væk?

If you make it idiotproof then some will just make a better idiot.. =P

Asus Maximus III Gene
I7 - 860@4Ghz Corsair H70
Gainward GTX470
Corsair Dominator GT PC17066 4 x 2GB
Creative SB X-Fi XtremeMusic
OCZ Vertes 3 + Intel x-25 m80 2.Gen Triple boot: Lion, W7,Ubuntu
Dell U2711 + vertical Samsung SyncMaster 226BW

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.