1

torsdag, 28. juni 2012, 15:34


Hej tweak :)
jeg har fået et problem med min computer her på det sidste med at den lige pludselig fryser. Den kan fryse bare når jeg sidder i chrome, men også når jeg spiller. Når den f.eks. fryser i chrome så kan flytte musen men kan ikke røre noget på skærmen, men kan godt trykke crtl+alt+delete, men så sidder jeg bare fast i det skærmbillede og kan ikke aktivere nogle af tinge i skærm billedet. Mit skype bliver ved med at fungere i baggrunden (altså kan godt snakke med folk imens det er frosset) :)

nogle der ved hvordan jeg kan fixe det her??

spec:
Cpu: intel i5 2500k
Motherboard: Asus Maximus IV GENE-Z Sandy Bridge
Ram: 2x Corsair Vengeance 2 x 4 GB (16gb)
GFX: Asus geforce 280gtx
HDD: 500gb og 750gb samsung spinpoint f2
PSU: corsair hx620
OS: windows 8 release preview

ps den har virket i et par måneder med windows 8 uden problemer :)

Asus Maximus V Gene - Intel i5 2500k @ 4,5GHz + Corsair H60
2x Corsair Vengeance 2 x 4 GB (16gb) - Gigabyte geforce GTX970 G1 4GB
500gb + 750gb Samsung Spinpoint f2 - Corsair hx620
250gb Samsung 840 pro - Fractal Design Define R5 Black
Logitech G500, G710+, G930 og Z5500
2x Dell u2713hm

2

torsdag, 28. juni 2012, 16:10


nu bruger du måske en masse forskelligt software der ikke er gennemtestet endnu, så det kan være det, der er problemet. prøv evt at se om det giver samme problem med fx firefox eller explorer.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

3

torsdag, 28. juni 2012, 17:23


har prøvet med explorer også glemt jeg lige at skrive XP for trorede nemlig i starten at det var nok en eller anden bug med chrome da det for det meste var i chrome den gjorde det ;)

Asus Maximus V Gene - Intel i5 2500k @ 4,5GHz + Corsair H60
2x Corsair Vengeance 2 x 4 GB (16gb) - Gigabyte geforce GTX970 G1 4GB
500gb + 750gb Samsung Spinpoint f2 - Corsair hx620
250gb Samsung 840 pro - Fractal Design Define R5 Black
Logitech G500, G710+, G930 og Z5500
2x Dell u2713hm

4

torsdag, 28. juni 2012, 19:54


ja prøv følgend ,på din pc kunne være ramproblem.
hvis ram står 1333-1600 ,skal du sætte dem ned til 1000 og noget, det finder du i bios, det kunne være det hjælper på problemet.


5

torsdag, 28. juni 2012, 22:08


har kørt en mentest uden fejl ;)

Asus Maximus V Gene - Intel i5 2500k @ 4,5GHz + Corsair H60
2x Corsair Vengeance 2 x 4 GB (16gb) - Gigabyte geforce GTX970 G1 4GB
500gb + 750gb Samsung Spinpoint f2 - Corsair hx620
250gb Samsung 840 pro - Fractal Design Define R5 Black
Logitech G500, G710+, G930 og Z5500
2x Dell u2713hm

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.