1

onsdag, 25. april 2012, 11:50


Hej

Min computer har problemer med at starte. Det tager ca 10-15 forsøg for at starte den op.
Hver gang den crasher under opstart, så køre blæserne videre på 100% styrke og jeg må holde tænd knappen inde for at slukke for den.
De første 5 gange jeg tænder for den, der kommer den kun til bios vinduet.
de næste par forsøg, der kommer den til windows loading.
Efter det, så får jeg login billedet og så snart jeg er logget ind, så køre den bare fint.

Håber der er nogen som har en god ide til hvad problemet kan være. Mit gæt vil være bundkortet.

På forhånd tak

Sygobamse


2

onsdag, 25. april 2012, 12:03


hvad består din computer af?


3

onsdag, 25. april 2012, 12:39


Kan ikke lige huske tingene, så det finder jeg lige når jeg kommer hjem fra work.


Seneste tests og artikler

0

Asus VG248Q 24 tommers 144Hz Gaming Monitor

ASUS er en producent alle kend
Læs Mere

0

Wireless HDMI Extender WHDI

Her i den lumre sommerhede ska
Læs Mere

0

ASRock Fatal1ty H97 Performance

Denne gang tager jeg et kig på
Læs Mere

0

Arctic Accelero Xtreme IV VGA Cooler

Det er efterhånden ved at være
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Første trailer til Fifty Shades of Grey

Den første trailer til Fifty S
Læs Mere

0

WD skruer op for kapaciteten med ny 6TB harddisk

Western Digital udvider deres
Læs Mere

14

Vind gavekort til 2 biografbilletter og 2 gufbilletter

Vågn nu op og deltag i konkurr
Læs Mere

0

Første trailer og poster til Nightcrawler

Der er kommet første trailer o
Læs Mere
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.