1

onsdag, 25. april 2012, 11:50


Hej

Min computer har problemer med at starte. Det tager ca 10-15 forsøg for at starte den op.
Hver gang den crasher under opstart, så køre blæserne videre på 100% styrke og jeg må holde tænd knappen inde for at slukke for den.
De første 5 gange jeg tænder for den, der kommer den kun til bios vinduet.
de næste par forsøg, der kommer den til windows loading.
Efter det, så får jeg login billedet og så snart jeg er logget ind, så køre den bare fint.

Håber der er nogen som har en god ide til hvad problemet kan være. Mit gæt vil være bundkortet.

På forhånd tak

Sygobamse


2

onsdag, 25. april 2012, 12:03


hvad består din computer af?


3

onsdag, 25. april 2012, 12:39


Kan ikke lige huske tingene, så det finder jeg lige når jeg kommer hjem fra work.


Seneste tests og artikler

Wilfa Knus 1400 blender

For tiden oversvømmes vi med d
Læs Mere

SilverStone Fan Round-Up

SilverStone har bedt os kigge
Læs Mere

KFA2 GeForce GTX 970 EXOC 4 GB

GeForce GTX 970 findes efterhå
Læs Mere

SilverStone Sugo SG13B-Q

Så er SilverStone tilbage hos
Læs Mere
Seneste nyheder

GIVEAWAY! Vind med Tweak.dk og Rapoo!

På sådan en dejlig fredag, hvo
Læs Mere

Valve laver nye restriktioner for ikke-betalende brugere

I dag bliver det Valve-ejede g
Læs Mere

Intel bekræfter lanceringen af Skylake processoren

Nye lækkede billeder fra et ko
Læs Mere

Mød NailO - en trackpad til din tommelfinger

Vi elsker, når der dukker nye,
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.