1

onsdag, 25. april 2012, 10:50


Hej

Min computer har problemer med at starte. Det tager ca 10-15 forsøg for at starte den op.
Hver gang den crasher under opstart, så køre blæserne videre på 100% styrke og jeg må holde tænd knappen inde for at slukke for den.
De første 5 gange jeg tænder for den, der kommer den kun til bios vinduet.
de næste par forsøg, der kommer den til windows loading.
Efter det, så får jeg login billedet og så snart jeg er logget ind, så køre den bare fint.

Håber der er nogen som har en god ide til hvad problemet kan være. Mit gæt vil være bundkortet.

På forhånd tak

Sygobamse


2

onsdag, 25. april 2012, 11:03


hvad består din computer af?


3

onsdag, 25. april 2012, 11:39


Kan ikke lige huske tingene, så det finder jeg lige når jeg kommer hjem fra work.


Seneste tests og artikler

0

Fjernstyrede gadgets - Hubsan X4 og Logicom Spy-C

Det er en lidt spændende anmel
Læs Mere

0

Synology DS215j NAS

For et stykke tid siden så vi
Læs Mere

0

Creative SoundBlaster Roar SR20

Vi har her på Tweak.dk efterhå
Læs Mere

0

Tesoro Lobera samt Lobera Supreme

Denne test byder ikke bare på
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Mushkin med 1TB Reacor SSD

Mushkin har annonceret en ny R
Læs Mere

0

Apple stopper produktionen af iPhone 5c

Rygtet fortæller at Apple vil
Læs Mere

0

Call of Duty: Advanced Warfare får Co-Op Zombie Survival Mode

Activision har annonceret at s
Læs Mere

0

Ny Phanteks TC14S CPU køler

Phanteks er kommet med flere n
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.