1

onsdag, 25. april 2012, 11:50


Hej

Min computer har problemer med at starte. Det tager ca 10-15 forsøg for at starte den op.
Hver gang den crasher under opstart, så køre blæserne videre på 100% styrke og jeg må holde tænd knappen inde for at slukke for den.
De første 5 gange jeg tænder for den, der kommer den kun til bios vinduet.
de næste par forsøg, der kommer den til windows loading.
Efter det, så får jeg login billedet og så snart jeg er logget ind, så køre den bare fint.

Håber der er nogen som har en god ide til hvad problemet kan være. Mit gæt vil være bundkortet.

På forhånd tak

Sygobamse


2

onsdag, 25. april 2012, 12:03


hvad består din computer af?


3

onsdag, 25. april 2012, 12:39


Kan ikke lige huske tingene, så det finder jeg lige når jeg kommer hjem fra work.


Seneste tests og artikler

0

Logitech Daedalus Prime G302

Logitech har tilsendt os deres
Læs Mere

0

MSI X99S MPower

MSI har igen været på banen me
Læs Mere

0

Thermalright True Spirit 140BW Rev. A Køler

Thermalright, som laver kølelø
Læs Mere

0

Silverstone Strider Plus ST70F-PB 700W PSU

Så har Silverstone endnu en ga
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Gaming på farten med Mad Catz

Mad Catz er også at finde på å
Læs Mere

0

AMD fremviser måske R9 390X på GDC 2015

Hvis du, ligesom os, glæder di
Læs Mere

2

Assassins Creed fortsætter i 20 år endnu

Hvis du er stor fan af spilser
Læs Mere

0

Sony Xperia Z4 er verdens tyndeste tablet

Det strømmer ud med nyheder om
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.