1

onsdag, 25. april 2012, 11:50


Hej

Min computer har problemer med at starte. Det tager ca 10-15 forsøg for at starte den op.
Hver gang den crasher under opstart, så køre blæserne videre på 100% styrke og jeg må holde tænd knappen inde for at slukke for den.
De første 5 gange jeg tænder for den, der kommer den kun til bios vinduet.
de næste par forsøg, der kommer den til windows loading.
Efter det, så får jeg login billedet og så snart jeg er logget ind, så køre den bare fint.

Håber der er nogen som har en god ide til hvad problemet kan være. Mit gæt vil være bundkortet.

På forhånd tak

Sygobamse


2

onsdag, 25. april 2012, 12:03


hvad består din computer af?


3

onsdag, 25. april 2012, 12:39


Kan ikke lige huske tingene, så det finder jeg lige når jeg kommer hjem fra work.


Seneste tests og artikler

0

AverMedia EzRecorder 130, Live Gamer HD Lite og LGP Lite

Du kender højst sandsynligt pr
Læs Mere

0

Dicota Top Traveller Pro

Dicota har sendt os en af dere
Læs Mere

0

NZXT DOKO

Vi ser mange spændende ting i
Læs Mere

3

JVC HA-FR37-B In-Ear

JVC er en stor elektronikprodu
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Nyt ude om AMD Rx 400 serien

Inden vi kommer alt for godt i
Læs Mere

0

Nu kan du få 10 Gbps hastighed i din Synology

Skulle du være indehaver af en
Læs Mere

0

Ny kevlarteknologi skruer batterikapaciteten i vejret

Smartphoneproducenterne har læ
Læs Mere

0

Nye NAS monstre fra ASUSTOR

Hvis du gerne vil have et cent
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.