Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 10. februar 2012, 17:08


jeg har samlet en pc til en ven med en 2500k.
den er lidt underlig på idle hopper den fra 25 til 50 hvert 20 sek men blæseren går ikke amok som man skulle tro så er det vel bare temp måleren der fucker eller er der andre måder at tjekke det på? tjekker lige med en anden moniter og skriver resultaterne tilbage.

til en anden ting så under load kommer den på 70 der er ikke den vilde køling i men den kører også stock burde den ikke være lidt lavere? jeg ved godt 70 ikke er farligt højt men stadig være fedt med et hurtig fix til at få den under 65 :)

.-.Philips 27"273E3LH, LG 29" 29ea93-p Ultrawide
.-.GTX Titan@937 mhz
.-.8320@Arctic A30
.-.16Gb Evo Corsa@1760 mhz
.-.1050W X-series Seasonic

2

fredag, 10. februar 2012, 18:00


Er køleren sat helt rigtig på ?

Mvh
Sam

AMD FX-8120 CPU, MSI 990FXA-GD65, Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,G.Skill 2x4GB Sniper pc-14900/1866Mhz ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Samsung 830 128GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, Cougar CM700W PSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, win 8.1 64 bit.

3

fredag, 10. februar 2012, 18:15


Må sige at den gang jeg lige havde fået min 2500K og satte stock køler på for lige at teste om den virkede, så blev den også rigtig varm under fuld load, specielt med den rigtig dårlige køleplast som normalt er på den "køler".


4

fredag, 10. februar 2012, 20:00


Lyder som om at køleren/pastaen ikke er kommet ordentligt på - pastaen tager dog lige et par dages brug før at den virker optimalt. (Men ikke nok til at få 70c fra starten af)


5

fredag, 10. februar 2012, 21:25


70c er alt for meget. Hvad for et program bruger du til at måle med ? vil anbefale coreTemp eller realtemp da de måler din TjMax Som er den mest akkurate måling.


6

lørdag, 11. februar 2012, 00:56


den er placeret korrekt.
Kan det være pga. for meget/for lidt thermalpaste? måske man skulle prøve at repaste den?

.-.Philips 27"273E3LH, LG 29" 29ea93-p Ultrawide
.-.GTX Titan@937 mhz
.-.8320@Arctic A30
.-.16Gb Evo Corsa@1760 mhz
.-.1050W X-series Seasonic

7

lørdag, 11. februar 2012, 03:11


har haft flere med samme problem, jeg ved ikke om det er selve sensoren der måske ikke sidder ordentligt, eller om det er UNDER den plade der skal overføre varmen....uanset hvad, sker der ikke noget ved det, har haft mine til at køre i årevis og ocet uden temperaturen steg nævneværdigt. bruger All CPU Meter Version 3.7 lige nu.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

8

lørdag, 11. februar 2012, 13:02


den er placeret korrekt.
Kan det være pga. for meget/for lidt thermalpaste? måske man skulle prøve at repaste den?
Du brugte ikke det der var med til køleren?

Citeret

jeg ved godt 70 ikke er farligt højt
Det er for højt IMO, i hvert fald hvis det var AMD, hvad kabinet er der brugt (airflow)?


9

søndag, 12. februar 2012, 17:56


det er et fractal midi så airflow burde vel være udmærket?
jeg har ikke lige været i nærheden af pc'en i weekenden men skal nok lige skrive tilbage når der kommer flere info.
Til bedre airflow hvor i kabinettet vil i så anbefale måske 1-2 ekstra kølere til en push-pull effekt ?

.-.Philips 27"273E3LH, LG 29" 29ea93-p Ultrawide
.-.GTX Titan@937 mhz
.-.8320@Arctic A30
.-.16Gb Evo Corsa@1760 mhz
.-.1050W X-series Seasonic

10

mandag, 13. februar 2012, 00:04


flere blæsere ville hjælpe lidt men med de temps så er der noget andet i vejen. jeg kunne forstille mig der er dåligt monteret.
jeg havde en ven der satte sin h70 forkert på den lå ca. på samme temp som jeres. (der sad nogle forkerte afstands stykker på)

jeg kan huske at jeg kørte med en gammel p4 uden køler pasta jeg skulle da ikke lave ret meget på den før den blev for varm.


11

mandag, 13. februar 2012, 10:09


nå der er skruet en ny køler på så nu er den på 50 max :)

.-.Philips 27"273E3LH, LG 29" 29ea93-p Ultrawide
.-.GTX Titan@937 mhz
.-.8320@Arctic A30
.-.16Gb Evo Corsa@1760 mhz
.-.1050W X-series Seasonic

Seneste tests og artikler

0

Crucial Ballistix Tracer 1866 MHz DDR3

Crucial har meldt sig på banen
Læs Mere

0

SanDisk Extreme og Kingston USB 3.0 Media Reader

Tweak.dk bevæger sig i dag ind
Læs Mere

0

Logitech K480 Bluetooth tastatur

Vi skal i dag tage et nærmere
Læs Mere

0

NZXT H440 - Special Edition

Du husker måske, da vi kiggede
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Samsung Galaxy S6 dukket op i database

Den nye Samsung Galaxy S6 er d
Læs Mere

2

Lian Li lancerer O-Series kabinetter til vægmontering

Lian Li har lanceret en række
Læs Mere

0

Android M på vej ind i bilindustrien

Færdigsyet koncepter i biler,
Læs Mere

0

Ny Assassins Creed opdatering downloader komplet spil

Seneste Assassins Creed opdate
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.