Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 6. februar 2012, 11:32


Hejsa folkens

Håber der er nogle kloge hoveder som kan hjælpe mig, og fortælle hvorfor jeg konstant bliver spammet med
dette i min Netgear WNDR3400 "
[Service blocked: ICMP_echo_req] from source 90.185.149.177, Monday, Feb 06,2012 11:27:20
[Service blocked: ICMP_echo_req] from source 109.198.131.180, Monday, Feb 06,2012 11:27:15
[Service blocked: ICMP_echo_req] from source 77.215.117.69, Monday, Feb 06,2012 11:27:14
[Service blocked: ICMP_echo_req] from source 90.185.219.183, Monday, Feb 06,2012 11:27:11
[Service blocked: ICMP_echo_req] from source 90.184.117.104, Monday, Feb 06,2012 11:27:09
[Service blocked: ICMP_echo_req] from source 90.185.219.183.

Det skal nok siges, at det dukker op når f.eks utorrent kører :rolleyes:

vidste ikke om denne tråd skal høre under "Hardware og tilbehør"

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Aagge" (06.02.2012, 12:19)


2

mandag, 6. februar 2012, 17:55


ICMP echo request betyder at nogen pinger dig.

Nu kender jeg ikke nok til torrent protokollen, til at svare dig på om det er en del af protokollen, at peers pinger hinanden.
Men det er ikke umiddelbart noget jeg ville bekymre mig om.

At pings bliver blokeret er så trivielt at jeg undrer mig over at det bliver logget på en router (hvor der alligevel er en begrænset mængde RAM).

Man kan så argumentere for om det overhovedet er nødvendigt at blokere pings, men det er lidt en smagssag og gør ikke den store forskel i det store hele.

Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

3

mandag, 6. februar 2012, 18:28


Funderer mig mere over at den faktisk reagerer på pings - de fleste routere i dag har pings slået fra så at de bare ignorerer dem. Af sikkerhedsgrunde.

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

4

mandag, 6. februar 2012, 18:32


Funderer mig mere over at den faktisk reagerer på pings - de fleste routere i dag har pings slået fra så at de bare ignorerer dem. Af sikkerhedsgrunde.


Nu står der også i loggen at de bliver blokeret, så det ligner meget at pings bare bliver discardet ;)

Sikkerhedsgevinsten er i øvrigt begrænset ved at slå pings fra, men det er ikke så relevant for denne diskussion (det er som jeg skrev tidligere en smagssag).

Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

5

mandag, 6. februar 2012, 21:58


Jeg mistænker lidt at dette er grunden til at jeg stort set ikke kan uploade i utorrent.
Og det er på trods af at jeg sidder med en 60/60 mbit. :(

Er der en måde at stoppe de blokeringer, uden at løbe nogle risiko mht. firewall osv?


6

tirsdag, 7. februar 2012, 19:58


Jeg mistænker lidt at dette er grunden til at jeg stort set ikke kan uploade i utorrent.
Og det er på trods af at jeg sidder med en 60/60 mbit. :(

Er der en måde at stoppe de blokeringer, uden at løbe nogle risiko mht. firewall osv?


Jeg har svært ved at forestille mig at det skulle være det, har du sørget for at forwarde en port og testet at det er gjort korrekt?

Har du ellers andet på dit netværk? f.eks. en anden router til internet forbindelsen, der eventuelt er leveret af din internet udbyder (hvilken udbyder har du?).

Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

7

tirsdag, 7. februar 2012, 20:06


uTorrent - har du checket om din Router har UPnP? uTorrent kan ignorere port forwarding og alt det der hvis UPnP er sat til i både uTorrent og Router. 8o

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

8

onsdag, 8. februar 2012, 15:34


UpnP er slået fra i både router og utorrent, så det er heller ikke der problemet er :-S
og den er port forwarded korrekt :-)

På det kablede net kører der: 1 pc, 1 yousee boks over switch, og en WDTV live over samme switch.
og på det trådløse har vi: 2 bærbare, 1 ip-cam, en printer, en yousee boks over wi-fi, og så to stk. samsung galaxy S2.

Kan det evt. være netgears firmware som har lavet lidt rav i det? opdaterede nemlig til deres nye for lidt tid siden :-/


9

onsdag, 8. februar 2012, 21:06


Det er da muligt at det er firmwaren der giver problemer, men jeg tror ikke umiddelbart det er det.

Du svarede aldrig direkte på hvilken udbyder du har (udover at du har en eller anden boks fra yousee), hvis din udbyder har en router på i mellem, kan der være problemer der også.

Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

10

onsdag, 8. februar 2012, 23:36


Hov undskyld.. jamen det er Energimidt jeg har som udbyder.. eller Waoo som det nu nok hedder.. har bare aldrig haft problemer med fiberboksen + router, før nu... Det kan godt være at det er, og forbliver mig en gåde :baby:


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.