Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

Lars Bachmann

Gæst

1

tirsdag, 17. februar 2004, 14:33


Jeg har netop formateret og installeret XP pro, men hvergang jeg starter op finder den følgende hardware:
"VIA bus master IDE drivers"
Men kan ikke installere den.
Hvad er det, og hvor finder jeg en driver eller lign. så jeg kan få det til at virke.

p.s.
Mit lydkort virker ikke, har det noget med hinanden at gøre.?

På forhånd tak.
Lars


2

tirsdag, 17. februar 2004, 15:21


på viatech.com henter du via4In1 driverne og installere dem, så skulle det være ovre

Intel Core i5-750
ASUS p7p55d, 8gb corsair ddr3-1600
ASUS EAH6850
Adata 599 64GB SSD, WD Green 2TB, WD black 1TB

Lars Bachmann

Gæst

3

tirsdag, 17. februar 2004, 17:05


Det har jeg prøvet, men det virker ikke..???


Seneste tests og artikler

0

Philips Beardtrimmer 9000

Som nævnt ved G5 alarmsystem r
Læs Mere

0

Sony Xperia Z3

Her på Tweak.dk har vi testet
Læs Mere

1

Raidmax Viper GX - Miditower

I dette review skal vi tage et
Læs Mere

0

Antec GX300 - Miditower

Kabinettet, vi skal se på i de
Læs Mere
Seneste nyheder

0

De 10 mest piratkopierede tv-serier i 2014

Torrentfreak har kigget på hvi
Læs Mere

0

The Interview er stort hit blandt pirater

Filmen The Interview, som for
Læs Mere

0

Sony afslører Xperia Z4 tablet

Så har Sony præsenteret os for
Læs Mere

0

Deepcool lancerer nyt Landking ATX kabinet

Kabinetproducenten Deepcool ha
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.