Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 10. februar 2004, 23:36


Er løbet ind i et problem med mit gfx. Når jeg ser film på skærmen er der ingen problemer, men når jeg sætter mit fjernsyn til, og starter filmen, så låser billedet og lyden fortsætter. Nogle gange går der 1 min. andre gange 5min. er der nogen der har en løsning på dette???

På forhånd tak for hjælpen


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

2

tirsdag, 10. februar 2004, 23:57


Forceware driverne virker ikke ordenligt med tv-out på Geforce4 kort.

Installer detonator hvis du ikke allerede har det...


3

onsdag, 11. februar 2004, 00:17


Ikke mit kort der er noget galt med - en ven der skrev! Hvor ser man præcist hvilken driver man har - mener han har detonator!


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

4

onsdag, 11. februar 2004, 00:21


højreklik på skrivebordet -> egenskaber -> indstillinger -> Avanceret -> klik på fanen med navnet på dit kort. Der er en list over hvilke drivere der er installeret.

f.eks. 6.14.10.xxxx


5

onsdag, 11. februar 2004, 00:25


Vidste jeg godt, men ikke at det var de 4 sidste cifre - tak, kigger lige! 44.03 er det en detonator-driver?


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

6

onsdag, 11. februar 2004, 00:27


yeps...

har du prøvet at fjerne de gamle drivere og codecs og installere om?


7

onsdag, 11. februar 2004, 00:29


Nej det tror jeg ikke han har! Vender lige tilbage hvis det ikke virker - tak for hurtig hjælp! ;)


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

8

onsdag, 11. februar 2004, 00:36


venter på resultatet... ;)


Bruce_Dead

Gæst

9

onsdag, 11. februar 2004, 14:52


Prøv at åbne filen i media player. Paus den og åbn den igen i f.eks. divx player. Det virker for mig.
Der skal af en eller anden grund være 2 players aktive før jeg får noget billed igennem


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.