Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 12. juli 2011, 06:15


Hey Tweakers.

er gået i gang med at spare sammen til nyt hardware.
regner med at vente til Intels næste CPU, men er der nogen der ved noget om de næste.

Best Regards


2

tirsdag, 12. juli 2011, 14:29


HOL har fundet lidt test af et enginering sample. Men det er vidst også det eneste om deres performance man kender og da det er et enginering sample vil jeg ikke mene, at der er meget hold i det.

Derudover tilføjer den - som HOL skriver - 3D trigate teknologi til CPU'erne så der kommer endnu en dimension på transistorerne, hvilket skulle øge performance.

Men umiddelbart tror jeg personligt ikke, at der bliver et "giant leap" i performance, som der var med Sandy Bridge. Bl.a. fordi trigate er en ny teknologi og det som alt andet, tager tid at køre ind og udnytte fuldt - det siger min erfaring mig i hvert fald ;)

Men GFX på Ivy ser interessant ud, da det kan køre DirectX11, så det er nok der, at det største spring kommer.

Men glæder mig da helt klart til at se nogle reelle tests og sådan af det :P

LAPTOP (Win7 64-bit): Lenovo Thinkpad x121e (E-300)

3

tirsdag, 12. juli 2011, 15:23


Tak for svaret.
der går jo lidt tid før pengene er opsparet :-D

Men ja det er altid risikable at satse på ny tech.

må jo bare se tiden an


kasper1233

Gæst

4

tirsdag, 12. juli 2011, 16:48


Ved ikke om jeg vil sige at det er risikabelt. De sætter det ikke på gaden medmindre der er en fordel i forhold til det gamle, ellers tjener de jo ingen penge. Jeg vil så også sige hvad Intel viste af innovation med sandy bridge, så venter jeg ligeså spændt på Ivy. Specielt deres hybrid grafikkort teknologi


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.