Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 8. februar 2004, 18:54


Hvad skal den stå på når man OC, sådan ca? Sig nu ikke at man skal prøve sig frem, syntes sq at jeg har prøvet meget, men lortet bliver ustabilt lige meget hvad... X(


2

søndag, 8. februar 2004, 18:55


den skal bare stå standart........ hvis det da ikke er agp oc du laver.....

P4 2800mhz 800fsb På intel D865GLC.
Sapphire X800GT
4 X 512 mb DDR400
Øvrigt: nec 2510, 19" 970p, zippy tastatur, antec 1000 amg kabinet

4

søndag, 8. februar 2004, 19:01


1.5 volt = standard. Har prøvet at hæve den, men ikke nogen forskel i ydelse el. stabilitet.
Kig evt. her - der er der en udemærket bios guide til nForce2-boards og lidt andre ting vedr. dit board. 8)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "bentzin" (08.02.2004, 19:04)


5

søndag, 8. februar 2004, 19:12


Mkaayyy....hmm....Hvad er så "normalt" at sætte sin vcore til når en Barton 2500+ skal rende...2300 mhz?

Efter en del nossen rundt med bios, ser det ud til at det er der problemet ligger, siger min n00b-sans mig ;) at min cpu får for lidt vcore ved OC. PC`en genstarter når jeg starter 3dmark 2003.


6

søndag, 8. februar 2004, 19:12


Tjah. Min står til 1.6. Ved 1.5 fryser computeren når jeg kommer ind i win. Harddisken giver et klik, og så fryser den helt, mens hdd dioden står og lyser i et par minutter og så slukker. Men det sker ikke hvis jeg kører 1.6 på agp.


7

søndag, 8. februar 2004, 19:13


Bentzin, tak for linket, sidder og læser med kaffe i den ene hånd og popcorn i den anden :P


8

søndag, 8. februar 2004, 19:25


Citeret

Oprindeligt indlæg af AtoM!C
Tjah. Min står til 1.6. Ved 1.5 fryser computeren når jeg kommer ind i win. Harddisken giver et klik, og så fryser den helt, mens hdd dioden står og lyser i et par minutter og så slukker. Men det sker ikke hvis jeg kører 1.6 på agp.


Du mener vel 1,65 V

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=12475&sid=[/IMG]

9

søndag, 8. februar 2004, 19:44


Citeret

Oprindeligt indlæg af PimpF
Mkaayyy....hmm....Hvad er så "normalt" at sætte sin vcore til når en Barton 2500+ skal rende...2300 mhz?


LOL - det findes der sq ikke nogen regler for.
Kommer helt an på hvor god din CPU er, så jeg vil tillade mig at sige... "Prøv dig frem"

:clap:

Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.00 GHz
ASUS P5K-VM iG33
ASUS GeForce 7300GT 256MB. Silent
2GB. Mushkin Enhanced PC2-8500 DDR2
Thermalright XP120 m./ 120 mm. 18dB Papst
Antec Fusion V2 HTPC Kabinet

10

søndag, 8. februar 2004, 20:04


Eiberg, jeg spørger fordi jeg ikke vidste det :chain:


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.