Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 26. juni 2011, 17:29


Hey Tweakers,

Som overskriften ligger op til, er jeg igang med at se paa hardware til ny gaming computer :). Snupper en tur til udlandet meget snart og overvejer at kQbe nogle af de vigtigste dele med hjem, b.la. MSI GTX 580 Lightning og maaske CPU som er omkring henholdsvis 700-800 og 400 kr billigere i udlandet. Nogle der har erfaringer med hardwarehandel i udlandet?

Mvh,
Friizen


2

søndag, 26. juni 2011, 18:37


kommer an på hvilket udland du skal til :)

hvis det er inden for EU er der ingen problemer men hvis du henter udefra skal varerne fortoldes og der skal betales moms.

derudover er der self. det med RMA sager hvis hardwaren skulle gå i udu, tjek om du kan sende hardwaren til RMA direkte hos producenten, da der sikkert er lidt langt til butikken ;)

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.