Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 28. marts 2011, 01:19


Jeg har længe gået og tænkt på at skifte min harddisk ud, på min iMac. Jeg kan se i videoerne at der er en temperaturføler på harddisken, og Apple påstår i et svar på en kundemail, at hvis temperatur føleren pludselig ikke er korrekt, så kan computeren lukke ned fordi den har indbygget fejlsystem.
Jeg læser dette rundt omkring efter at have søgt, men samtidig ser jeg folk som har sat SSD, og nogen endda dual SSD i deres iMac. Hvad er der med denne temperaturføler? Er det bare en skrøne som Apple har fundet på, for at de kan tjene penge på diverse autoriserede værksteder? Skal jeg bare se bort fra temperaturføleren, eller hvad skal jeg med den?

På forhånd tak for hjælpen, og god nat.

- Mads Björck

2

mandag, 28. marts 2011, 07:26


Altså, en føler kan altid gå i stykker. Tror det er noget de siger for en sikkerhed skyld, det med at den lukker ned. Det er jo svært at sige for dem præcist, hvordan din iMac lige fungere. Men det lyder da til at der er flere der har haft problemet. Så mon ikke at der er noget om det.

Men som du selv siger er en SSD virkelig attraktiv, da den helt sikker vil sætte fart under din iMac.

Man går som regel fra en søgetid på 12 ms til 0.1, og det virkelig mærkes.

ASUS PRO-GAMING Z170 - Intel i7-6700K - GeForce GTX970 - Crucial 16GB DDR4 2400Mhz - Samsung 850EVO 500GB

3

mandag, 28. marts 2011, 07:48


Det er kun i de nyere iMac´s denne lille føler kan drille. I dit tilfælde er det ikke noget problem. Føleren sidder nærmest indkapslet i noget skumgummi, og kan nemt lige pilles af, og eftermonteres på den nye disk.
Det er ligeledes også kun på de nye iMac´s man kan montere to SSD´s, da der sidder et ekstra SATA-stik på undersiden af bundkortet.
Det er forholdsvis nemt at skifte HDD´en ud med en SSD. Jeg kan tilføje, at det virkelig giver et boost - det er nærmest som af få en ny maskine. OS X virker fint med SSD.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.