Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 24. marts 2011, 22:30


Hej,

for et par dage siden, forsøgte jeg at starte min HP Pavilion DV2130ea, men det eneste der skete var, at computeren tændtes, skærmen var sort og der kom tre bip-lyde. Ét langt og to korte.

Efter lidt søgen på nettet, fandt jeg ud af, at det sandsynligvis er skærmkortet, som er røget.

Efter lidt mere desperat søgen på nettet, fandt jeg en guide til en midlertidig løsning; tænd computeren, lad den blive så varm, at den selv lukker ned, lad den køle lidt af og start den så igen. Vupti; det virkede!!

Men når den så bliver kold igen, så dør den. Og det kan umuligt være særlig sundt, at skulle overophede den hver gang den skal startes (er nu heller ikke særlig praktisk) - desuden kan det i nogle tilfælde tage 3-4 forsøg.

Hvorfor den virker, når den er varm, MEGET varm vel at mærke, aner jeg ikke.

Hvad kan jeg gøre??


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.