Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 22. februar 2011, 21:06


Hey jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan jeg lettest får min computer til at virker sammen med en universal remote som fx Logitech Harmony One.

Umiddelbart har jeg fundet disse to (Logitech Harmony® RF Wireless Extender og Logitech Harmony® RF-system) receivere fra Logitech, men det ser ud som om at de ikke fungere med Logitech Harmony One, kun 890, 1000 og 1100 og den billigste er jeg ikke engang sikker på gør det jeg vil?

En løsning der er kompatibel med iPhone ville også være super eller bare en anden form for universalfjernbetjener.

Men det jeg har forestillet mig var en form for usb adapter eller lignende der bare lige skulle sættes til min comp og så virkede det.

Med hensyn til rækkevidde burde 5 meter være rigeligt og sigtbarhed burde heller ikke være et problem.


2

onsdag, 23. februar 2011, 21:54


Bump.

Ingen der ved hvordan man lettest / billigst får sin comp til at virke med en Logitech remote / iPhone / anden fjernkontrol?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.