Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 18. februar 2011, 18:53


Hejsa

Har fået en Cisco router hjem som skal konfigureres op og har da fået det hele til at køre
med den første basis opsætning. men nu kan jeg så ikke få lov at ændre mere, vil så sige at det er
så den trådløse del som driller mig for vildt !!!!!

det er den her Cisco 861W Integrated Services Router

Det store problem er, om jeg slår brodcast ssid til eller fra så får jeg
et netværk på listen som heder ANDET NETVÆRK og jeg kan godt logge på
det når jeg nu ved hvad ssid er, men hvorfor skriver den altid ANDET NÆTVÆRK !!! ???

jeg har prøvet både at logge ind via ie8 og med Cisco Configuration Professional
men får stadig samme navn op på listen over w-lans!!!.........

PSU Corsair TX750W & ASUS P5QD Turbo
INTEL Core 2 Quad Q9550 & ZALMAN CNPS9900A LED
4 x 2 GB DDRII Corsair Dominator PC2-8500 C5
ASUS Geforce GTX 560 Ti 1024 MB
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic & LG Blue-Ray DVD R/RW
400 GB Samsung 7200rpm SATA2 & 1000 GB Samsung 7200rpm SATA2
OS: Ubuntu 13,04 x64 & Win 8,1 Pro x64

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Brumbassen" (19.02.2011, 09:24)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.