Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 16. februar 2011, 10:48


Hej tweak!

Jeg har den computer der står i signature.
Det er sket ret pludseligt at den er blevet vildt fesen. Den ene dag jeg kom hjem tændte jeg og var væk fra den i 10 min eller sådan noget. Da jeg kom tilbage var den stadigvæk på vista loading screen. Jeg prøvede at genstarte og så frøs den ellers bare ved den start skærm hvor der står asus og man kan vælge at gå ind i bios osv.

I går prøvede jeg så at genstarte et par gange og til sidst efter en lang opstart (hvor den altså ikke frøs ved asus logoet) kunne jeg så "bruge" computeren. Den laggede i alt og kunne ikke åbne itunes eller noget. Siden har jeg ikke kunne starte den. Den fryser hver gang ved asus logoet?

Er det mit MB der er dødt eller hvad sker der? :S

Hjæælp! :P

På forhånd tak.

P.s. den er kører på standard clock i øjeblikket.

Corsair 500R
MSI Z87-G45 Gaming
Core i5-4670k@3.4Ghz Cooled by Cooler Master Hyper 212 EVO
Gainward GTX 275
Samsung 840 series SSD 250gb
WD Black series 1TB Sata 6
G.Skill Ripjaws-Z 2x8 gb
Corsair CX750m

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Uldar" (16.02.2011, 10:48)


2

onsdag, 16. februar 2011, 12:37


puha, der er mange muligheder.... måske en ramstang der er blevet defekt, bundkort der har smidt en af de dedikerede gfx kort linier ?

check at alle ledninger stadig sidder som de skal, specielt cpu og gfx kort blæsere, samt sata kabler.

jeg hælder mest til at det er en af gfx linierne på din psu der måske har sprunget en sikring.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Fragman" (16.02.2011, 12:39)


3

onsdag, 16. februar 2011, 12:50


Hej!

Jeg har ikke lige styr på hvad gfx linierne er. Men nu prøvede jeg at starte den nu og den startede helt som normalt. Men tør dårligt slukke den igen. Ved ikke om det totalt ændrer mulighederne.

Corsair 500R
MSI Z87-G45 Gaming
Core i5-4670k@3.4Ghz Cooled by Cooler Master Hyper 212 EVO
Gainward GTX 275
Samsung 840 series SSD 250gb
WD Black series 1TB Sata 6
G.Skill Ripjaws-Z 2x8 gb
Corsair CX750m

4

onsdag, 16. februar 2011, 13:06


kunne være varme? eller en psu der er ved at stå af

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

5

onsdag, 16. februar 2011, 13:10


Ved ikke hvordan jeg skal teste det. Men hvis det var varme ville den så ikke typisk slukke?

Jeg er faktisk ved at skulle formatere. Er det et problem hvis jeg prøver det?

Corsair 500R
MSI Z87-G45 Gaming
Core i5-4670k@3.4Ghz Cooled by Cooler Master Hyper 212 EVO
Gainward GTX 275
Samsung 840 series SSD 250gb
WD Black series 1TB Sata 6
G.Skill Ripjaws-Z 2x8 gb
Corsair CX750m

6

onsdag, 16. februar 2011, 13:14


hvis den fryser ved asus logoet tvivler jeg på det er harddisken

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

7

onsdag, 16. februar 2011, 13:34


Hvis den fryser under BIOS post, så er der noget "alvorligt galt".

Jeg vil tro at de system ikke er stabilt. Det kan være pga. regnefejl eller system fejl. Jeg vil tro at enten din CPU er ustabil eller du har nogle døde RAM.

For det første - reset BIOS, helt og aldeles og fuldstændigt.

Prøv derefter Memtest til at teste for RAM-fejl og prøv Prime95 eller lignende til at teste for stabilitet. Huske at holde øje med temperaturene mens du tester.

______________________________
Never Ever Cheap Components Again!

[ - HTPC - ]
[Originae S16V-B with iMON Pad - Zotac IONITX-P-E]
[ - Workstation - ]
[Q9650 - 4GB RAM - P35-DS3 - EVGA 9800GTX+ - Intel G2 80GB SSD
Corsair HX620 - T-Balancer bigNG - LianLi PC-S80]
[ -Lappy-]
[Lenovo x200 - P8400 - 2GB RAM - 160GB 7200RPM Seagate][ - Canon EOS 550D + div. - ]

8

onsdag, 16. februar 2011, 16:09


Jeg har nu reset bios og kører memtest. Den har passed. Jeg smider en ny windows installation på og så når alt andet er på så kører jeg prime. Den skal nok overclockes alligevel. :P

Jeg melder tilbage når jeg ved mere. Men tak for hjælpen indtil nu.

Corsair 500R
MSI Z87-G45 Gaming
Core i5-4670k@3.4Ghz Cooled by Cooler Master Hyper 212 EVO
Gainward GTX 275
Samsung 840 series SSD 250gb
WD Black series 1TB Sata 6
G.Skill Ripjaws-Z 2x8 gb
Corsair CX750m

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.