Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 3. februar 2011, 19:07


Da jeg er ved at anskaffe mig en lille ny(brugt) bærbar, ville jeg lige høre om der var nogen som kunne hjælpe mig med at finde nogen ram. Det er denne: http://www.laptopworld.dk/Anmeldelser/Ba…nder-armen.html

Den har kun 1 gb. standard, kunne godt tænke mig at den fik 2 eller måske 4 i. Har fundet ud af at den kun har én ram port, så det skal kun være i en stick. Den bruger 200-pin SODIMM.
Ville sådan set bare høre om det er standard bærbar ram?
Beklager jeg spørger lidt dumt, men er ikke så meget inde i bærbare.

Mvh.


2

torsdag, 3. februar 2011, 19:34


mener det er standart ddr2 bærbar ram, mener bærbare med ddr3 bruger sodimm 204 pin. så det er skal du lige holde øje med...og så skal du bare finde finde en 2 eller 4 gb ram blok. kingston value ram plejer at klare det helt fint...det ville være en god ide at finde ud af hvad for en hastighed komputeren kan understøtte selv om du sagtens kan kører med ram der kan kører hurtigere end hvad pc,en ubderstøtter så er der ingen grund til at betale ekstra for det hvis ikke den udnytter hastigheden alligevel.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.