Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 3. februar 2011, 16:13


Hey Folkens :)

Har et spørgsmål som jeg ikk ser ud til at kunne løse selv..

Når jeg spiller hvilket som helst spil, alt ser fint ud indtil man drejer rundt i spillet, hvor det hele hakker voldsomt. ved stille stående billede ser alting fint ud..

Alt hardware er nyt og lige blevet installeret bortset fra min harddisk, som jeg måske mistænker lidt.

> Mainboard : Asus Crosshair IV Formula

> Chipset : AMD SR5690

> Processor : AMD Phenom II X6 1100T @ 3400MHz

> Physical Memory : 8192MBDDR3-SDRAM

> Video Card : XFX Radeon HD 6850 Black Edition

> Hard Disk : Western Digital WD5000AAKS-00V1A0 ATA Device (500GB)

> CD-Rom Drive : TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device

> CD-Rom Drive : TSSTcorp DVD-ROM SH-D163B ATA Device

> Monitor Type : BenQ BenQ G2420HDB - 24 inches

> Network Card : Marvell Semiconductor (Was: Galileo Technology Yukon 88E8059 PCIe Gigabit Ethernet Controller

> Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7600 (64-bit)

> DirectX : Version 11.00

> Windows Performance Index : 5.9 on 7.9

> Mainboard : Asus Crosshair IV Formula
> Chipset : AMD SR5690
> Processor : AMD Phenom II X6 1100T @ 3400MHz
> Physical Memory : 8192MBDDR3-SDRAM
> Video Card :xfx Radeon HD 6850 Black edition
> Hard Disk : Western Digital WD5000AAKS-00V1A0 ATA 500GB

2

torsdag, 3. februar 2011, 16:35


Du har vel formateret din harddisk, og installeret Windows igen da du skiftede til det nye hardware, ikke?


3

torsdag, 3. februar 2011, 16:39


Velkommen på siden.

Er dine drivers opdateret? Har du evt haft et nvidia kort i maskinen og ikke formateret eller brugt driver sweeper?

Har du kørt wd eget dianostic tool for at tjekke hdd´en for fejl? http://support.wdc.com/product/download.…3&sid=3&lang=en

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

4

torsdag, 3. februar 2011, 21:11


Mange tak for svarene, jeg har lige kørt test med det program du linker til..

Og den skrev at der var beskadiget sector på hdd.. Så den er sq nok færdig :/

Og har også lige formateret, og det ser ud somom det er væk i spil, har ikke fået det testet til bunds endnu

> Mainboard : Asus Crosshair IV Formula
> Chipset : AMD SR5690
> Processor : AMD Phenom II X6 1100T @ 3400MHz
> Physical Memory : 8192MBDDR3-SDRAM
> Video Card :xfx Radeon HD 6850 Black edition
> Hard Disk : Western Digital WD5000AAKS-00V1A0 ATA 500GB

5

torsdag, 3. februar 2011, 22:35


Det er altid en god ting at formatere / slette gamle drivere når man får nyt hardware. Har selv glemt det en del gange :$


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.