Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 26. januar 2011, 13:44


Hey folkens!

Som nyoprettet bruger her på wundersitet tweak vil jeg da lige spørge om andre har stået i samme situation som jeg.

Here's the deal.

Tilbage i 2007, faktisk præcis d. 10-08-2007 købte jeg ovennævnte grafikkort til den nette sum af 4.556,00 kr. Det har klart været det bedste kort jeg nogensinde har eget, men står nu i den situation at jeg tror det muligvis er stået af. Bedst som jeg sad og spillede Civilization 5 bliver skærmen først fyldt med flimmer, for dernæst at gå i sort. Noget som senere hen resulterede i at computeren valgte at lukke ned.
Nu kan jeg ikke længere installere driveren til kortet uanset hvilken version jeg benytter. Dvs. hverken en gammel driver fra 2007 eller den nyeste version fra 2011. Derfor kører min maskine nu blot uden VGA driver på maskinen, hvilket naturligvis resulterer i, at når jeg bladrer på enten websider eller andet materiale på maskinen får det til at hakke og køre langsomt, naturligvis.

Når først jeg prøver at installere driveren starter windows op som det plejer, men bedst som den skal loade skrivebordet går skærmen i sort og computeren stopper med at svare.
Når jeg så starter windows med enten safemode eller "start Windows fra sidst kendte fungerende konfiguration" er der ingen problemer.

Mit store spørgsmål er så, hvorfor kan kortet godt vise min skærm når ikke driveren er installeret altså i normal vga mode, men simpelthen ikke kan loade driveren?

Er kortet stået af??



Mit system:
Windows XP SP 3
Intel Core Duo 2 CPU
E6850 3.0Ghz
2GB Ram
Asus P5K Premium Wifi motherboard

Håber på svar.

Mvh
Chris Larsen

Evil is back 15-05-2012 !

2

onsdag, 26. januar 2011, 19:17


Hej Chris.

Ja, jeg er ret sikker på at kortet ikke har det for godt mere.

Men det kunne også være en software fejl.. Har du mulighed for at teste med en anden disk eller formatere?

.. Det tyder dog på det er brændt af.


3

onsdag, 26. januar 2011, 19:46


Min ven havde et GTX8800 - Det brændte af ligepludselig, og han har nu streger og andre artifacts på skærmen, således kortet er værdiløst.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Nicolas16" (26.01.2011, 19:46)


4

onsdag, 26. januar 2011, 21:04


@ Simon Bay
Ja. Er også bange for at kortet er røget sig en tur. Jeg er så småt igang med at kigge efter nyt kort og regner med at vil smide omkring 1700-2000 kroner for et nyt og er brændt lidt varm på Sapphire 6870 1GB kortet til omkring 1900 alt efter hvad edbpriser.dk siger. Der er jo sket meget siden 2007 hvor jeg sidst spenderede penge på grafikkort. Er det et kort der kan anbefales eller skal jeg kigge mig om efter noget andet?

endvidere har jeg prøvet at formatere. Flere gange endda og brugt udelukkeses metoder. Alt håb synes ude.

@ Nicolas16
Jeg har samme problem. Også med streger hen over skærmen i perioder. Så er overbevist om at kortet er smuttet sig en tur. Desværre.


Men takker for responserne.

Evil is back 15-05-2012 !

5

onsdag, 26. januar 2011, 21:20


Hvis du er til Nvidia er deres Gtx 560 TI kort udkommet og det ligger meget lige med Ati's 6870 i ydelse / pris :)

Test: Guru 3d Gtx 560 Ti

Også et hurtigt link til et Gtx 560 med god køleløsning: Msi Gtx 560 TI Twin frozr

MSI Z77A-GD65 / 16 GB Crucial ballistiX 1600 mhz / I7 3770k / EVGA GTX 670 FTW SLI / Corsair HX 850W
Venter på et Corsair Obsidian 900D

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.