Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 10. januar 2011, 14:26


Jeg har nu i godt 1 måned kæmpet med min computer, problemet opstod hovedsageligt da jeg skiftede ram samt installerede windows 7 home premium 64-bit på maskinen...

specs:

Q6600
Maximus Formula
OCZ 2x1GB CAS 4 1GhZ ram
ATI Radeon HD3870x2
Seasonic 650W


Problemet er at maskinen, når man installere win7, fryser når man skal acceptere licens betingelserne, der er intet der er muligt at gøre...

Det lykkedes mig, underligt nok, på et tidspunkt at komme forbi dette efter jeg havde rodet i Bios etc. dog fik fejl senere i installationen, det lykkedes mig alligevel at komme ind i Win7 og jeg krydsede fingre for at det virkede.

Efter en komplet installation af samtlige programmer etc. opdagede jeg dog at processlinjen var umulig at benytte men mindre jeg benyttede ctrl - alt - delete først ved startup. Senere oplevede jeg flere og flere fejl og måtte opgive totalt at benytte maskinen, så formaterede hvorefter jeg prøvede at finde fejlen.

Ting jeg indtil videre har prøvet:

Skifte CPU til E6600
Skifte bundkort til P5K
Skifte Drev til to forskellige
installeret vista og XP (samme fejl begge gange) (I XP kan jeg ikke flytte ikoner på skrivebordet overhovedet)
Prøvet med 3 forskellige HDD
Prøvet med OCZ CAS5 1200 MHZ ram, Corsair 800MHz CAS4, Crucial PC-8500 CAS5
Scannede for vira før den døde fuldkommen, men fandt intet
Prøvet næsten samtlige settings i BIOS på de to bundkort...
Tjekket PSU'en
Prøvet med anden mus og tastatur

Har stadig ikke lykkedes mig at løse problemet og er nu på komplet bar bunden, undtagen at skifte grafikkortet kan jeg ikke komme på nogen løsning, nogen der har en ide eller oplevet noget lignende før?

På forhånd tak for svar

Dette indlæg er blevet redigeret 3 gange, senest redigeret af "Svan" (10.01.2011, 14:28)


2

mandag, 10. januar 2011, 14:34


Indstiller du timings selv på dine ram og hvordan har du tjekket PSU?

* 24/7: NUC6 i5, 950 Pro + 840 Pro, 16 GB PC4-2400 * VM/Test: GB Z68X-UD4-B3, i7-2600K, 16 GB KHX1866C9, Vertex 3 *
* SRV: HP MS G8, i3-2120, 10 GB PC3-12800, Agility 3 + WD Black 2 TB * HTPC: BRIX i3-4010, Intel SSD 530 120 GB *

3

mandag, 10. januar 2011, 14:39


Citeret

Oprindeligt indlæg af SpRoX
Indstiller du timings selv på dine ram og hvordan har du tjekket PSU?


Har prøvet at sætte timings, frekvens, voltage etc. intet har virket

ang. PSU'en så har jeg haft en anden på, plus en ven har tjekket med multimeter (ikke min stærke side så blank her :) )


4

mandag, 10. januar 2011, 15:42


Hvad med at tjekke RAM i P5K boardet?

Jeg havde selv et sæt Mushkin ram hvor den ene stang var defekt, og det gav bl.a. problemer under installation af Windows og tilfældige nedbrud.

* 24/7: NUC6 i5, 950 Pro + 840 Pro, 16 GB PC4-2400 * VM/Test: GB Z68X-UD4-B3, i7-2600K, 16 GB KHX1866C9, Vertex 3 *
* SRV: HP MS G8, i3-2120, 10 GB PC3-12800, Agility 3 + WD Black 2 TB * HTPC: BRIX i3-4010, Intel SSD 530 120 GB *

5

mandag, 10. januar 2011, 15:57


Citeret

Oprindeligt indlæg af SpRoX
Hvad med at tjekke RAM i P5K boardet?

Jeg havde selv et sæt Mushkin ram hvor den ene stang var defekt, og det gav bl.a. problemer under installation af Windows og tilfældige nedbrud.


har prøvet med kun 1 ramblok i begge boards af alle de fire forskellige jeg har


6

lørdag, 19. februar 2011, 14:46


Hvis nogen oplever samme problem kan jeg oplyse, at efter flere måneders kæmpen med den har jeg endelig fundet løsningen, jeg fandt ud af at grunden til proceslinjen "frøs" og at jeg ikke kunne trykke på accepter betingelserne tilsyneladende er en fejl hos MS win7 med nogle forskellige typer mus, f.eks. min Logitech G5...

Efter udskiftning til MSI3.0 var der ikke længer nogen problemer, grunden til forskellige "tilfældige" fejl er endnu ukendt men forsvandt ved at BIOS update, skifte ram ud og opsætte samtlige settings (timings, CPU voltage etc. etc.) manuelt. (på Maximus formula)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Svan" (19.02.2011, 14:47)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.