Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 5. januar 2011, 16:51


Hej. Har fået ny 24" Samsung skærm. Den har jeg sat til min bærbare PC med et VGA stik, og kører med opløsningen 1920*1080. Dette fungerer fint. Nu har jeg så anskaffet mig et HDMI kabel. Her er der så bare et problem. For når jeg tilslutter min bærbar Pc til skærmen med HDMI kablet, og vælger 1920*1080 opløsning, fylder billedet ikke det hele på den eksterne skærm. Der er en tyk sort ramme uden om hele billedet... Den maximale opløsning på min bærbare alene, er 1366*768.
Hvad kan dette skyldes? For det virker fint med VGA kablet, men med HDMI kablet ser det bare ikke ud til at virke :S.
Kan det være pga. uoverenstemmelsen mellem bærbar skærm og eksterne skærm, at HDMI kablet ikke virker i denne sammenhæng ? For VGA kablet virker som sagt helt fint selv om der er tale om forksellige opløsninger..

Hej

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "pro_skillZ" (05.01.2011, 16:54)


2

onsdag, 5. januar 2011, 17:54


altså et tip skaf dig DVI det er fuldstændig samme billed kval som HDMI men HDMI er os bare med lyd istedet ;)

Martin

3

onsdag, 5. januar 2011, 22:05


Der er ikke DVI indgang i skærmen, men derimod to HDMI. Min bærbar har heller ikke DVI ;)

Hej

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.