Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 1. december 2010, 22:53


Hey folks.
Har ikke så skide meget forstand på lydudgange, og hvilke teknologier der ligger bag, men har googlet rundt en del, men er ikke kommet på nogen løsning på mit problem

Jeg har et Logitech Z5500 5.1 anlæg i min stue, tilsluttet mit samsung LE46M87 tv via Toslink optisk kabel. Dermed kan jeg få sorround når jeg ser film eller spiller på playstation osv.
Til at spille musik har jeg i min stue, en barebone selvbyg mediecenter skrammel stående, som er tilsluttet mit tv via HDMI og til mit anlæg via 3 ministereostik (6 ch direct).

Z5500 har følgende indgange: 1 toslink indgang, 1 coax indgang og 1 x 3 ministereostik(6 ch direct)

Jeg har så overvejet at helt skrotte mit mediecenter. Både fordi det fylder, sluger strøm, er besværligt, og jeg skal desuden bruge HDMI stikket det optager.
Istedet vil jeg købe en apple airport express, tilslutte det til anlægget, og så smide musikken trådløst over på anlægget via iphone, itunes på bærbar, stationær osv.
Problemet er at airport express kun har én anolog/digital minijack udgang.
Så vidt jeg har læst mig frem til, kan det lade sig gøre at køre det over et toslink kabel. Men den indgang er jo allerede optaget på mit anlæg. Det eneste der er ledigt, er 1 coax indgang og 6 ch direct.

Mit spørgsmål er om det overhovet på noget måde er muligt at tilslutte en aiport express til mit anlæg ved brug af Coax udgang/indgang, og med hvilke kabler / stikomformere.

Eller kan jeg på nogen måde tilslutte anlægger ved brug af 6 ch direct indgangen

Eller er det muligt at tilslutte mit anlæg til mit tv på nogen anden måde, og derved frigøre en Toslink indgang på anlæget

Håber der er en derude der ligger inde med løsningen
På forhånd tak.
/Kasper


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.