Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 18. september 2010, 12:33


Tidligere igår var min bærbare desværre ved at dø (vi snakker en vaio vgn-fw21m ca. 1.5 år gammel)skærmen gik helt helt i stå, så jeg slukkede den manuelt. Da jeg så tændte den igen var der slet ikke forbindelse til skærmen eller noget, det var bare tænd/sluk knappen der lyste grønt. Sådan var det i et stykke tid. Sener prøvede jeg så at tænde den igen, og nu virker den, bortset fra at mit trådløse netkort ikke virker mere, og heller ikke mit touchpad. Desuden bliver det ved med at være en "sydende/flimrende" lyd fra tæt på højtalerne og skærmen. 1 af de gange jeg rebootede den, popppede den op med et vindue der sagde at mit windows ikke var lovligt (hvilket det er)

Jeg vil helst undgå at sende den til reperation, da jeg har fået installeret windows 7 på den, samnt bruger den hver dag i skolen. (jeg har ellers tegnet en forsikring der skulle give mig en ny hvis der skete noget med den de 3 første år, bare med en selvrisiko på 1000kr)


2

lørdag, 18. september 2010, 12:40


Du kan prøve at geninstallere Windows - Hvis det ikke virker, så tror jeg reklamation er den eneste løsning med mindre du selv vil åbne op for den, og tjekke evt. løse forbindelser.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.