Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 17. september 2010, 20:29


Hej

Jeg har et stort problem med lyden.
Først drejede det sig faktisk kun om lydindgangen foran på kabinettet, men nu driller den ligeledes når jeg bruger indgangene bag på.
Problemet er, at lyden forsvinder, altså der popper en lille popup nede til højre på proceslinien, som siger "Informationer - Et jackstik er afbrudt" og kort efter "Informationer - Et jackstik er tilsuttet".
Den gør det oftest når jeg spiller lidt højt, overhovedet ikke højere end hvad den kan klare, men ganske normalt niveau. Og så bliver den faktisk ved med det konstant, også selvom jeg skruer ned.
Er der en eller anden måde det kan fixes på?
Jeg har installeret nyeste lyddriver fra realteak - 2.5.1 eller noget. Og jeg kører windows 7.

Specs på com:
http://i56.tinypic.com/m8jo0o.png


Jeg har lige formateret og geninstalleret. Den gør det samme. Nyeste driver 2.52, tror jeg det var. Realtek High Audio definition.

Måske virkede det egentlig før jeg installerede den nyeste driver, tjekker jeg lige. Men der virkede mic dog ikke
Men kan også være det er bare hardwaren der fucker op et eller andet sted super irriterende!!!

På forhånd tak.


2

fredag, 17. september 2010, 23:32


Ærligt talt... så lyder det som noget hardware fejl, enten i den mini jack indgang du bruger eller i det udstyr du har tilsluttet.

Jeg mener dog at man kan mappe hvilke indgange man vil bruge i realteks software, så det kunne være en ide at prøve en anden indgang.

Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

3

lørdag, 18. september 2010, 07:35


Jeg har været ude for det osse på flere maskiner, når der har været gjort brug af onboard lydkort.

Den nærmeste forklaring, som bare gav lidt mening er at der opstår lidt elektronisk støj komponenterne imellem, som er monteret på bundkortet, da afskærmningen ikke er god nok da det vil give netop det, som du er ude for hvor din lydudgang begynder at klikke og opføre sig underligt.

Nemmeste måde at eliminere problemet på er at investere lidt kr, i et separat lydkort og montere det i stedet for, så er det væk.
Du kan finde ganske udmærkede lydkort til en fornuftig penge, som ASUS Zonar, Audiotrak MAYA MK II og flere kort fra Creative.

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

4

lørdag, 18. september 2010, 08:17


Der sidder ikke støv eller snavs i jackindgangen, vel? Prøv evt. At puste med noget trykluft.

Man kan også købe et brugt Audigy kort fra Creative eller et Xtreme Audio/Music. Et Xtreme Music kunne fås fra nyt for en slik for noget tid siden, måske det stadig ligger til de 200kr - og til de penge er det et fund.

Har selv både Xtreme Music og Audio, og de er milepæle bedre end Realteks onboard. Jeg ville sige du skulle anskaffe dig et, også selvom der ikke er fejl på dit onboard. ;)

Fractal Node 305 hvid - Silverstone SFX-L 700W - Intel Core i7-8700 - AsRock Z370 mITX - 16gb DDR4-3000MHz - GTX 1080Ti - Samsung 850 EVO 512GB - Predator X34A

5

lørdag, 18. september 2010, 10:00


Okay, tak for svarene :)

Jeg prøvede dog at installere en ældre driver, 2.47, i stedet for 2,52, og lige pt kører det faktisk uden problemer. Men hvis der nu skulle opstå problemer igen, så må jeg hellere ud og købe et lydkort.

Er det svært at installere sådan et? Jeg har ikke rigtig nogen erfaringer med at samle computer nemlig. Kan jeg klare det selv? Og er I sikker på jeg har et onboard lydkort nu? Og kan der godt køre 2 lydkort på samme tid?

Mange spørgsmål, hehe.


puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

6

lørdag, 18. september 2010, 10:14


Citeret

Oprindeligt indlæg af Raakjaer
Okay, tak for svarene :)

Jeg prøvede dog at installere en ældre driver, 2.47, i stedet for 2,52, og lige pt kører det faktisk uden problemer. Men hvis der nu skulle opstå problemer igen, så må jeg hellere ud og købe et lydkort.

Er det svært at installere sådan et? Jeg har ikke rigtig nogen erfaringer med at samle computer nemlig. Kan jeg klare det selv? Og er I sikker på jeg har et onboard lydkort nu? Og kan der godt køre 2 lydkort på samme tid?

Mange spørgsmål, hehe.


ja ka du godt, du ska bare vælge hvilket du vil køre med som standart (du ka os bare slå onboard fra i bios), men hvorfor er det lige du har installeret Realtek's driver for at få deres client?

hvis du ik har noget at bruge den til forstår jeg dig ik helt hvorfor du har installeret Realtek's egen driver jeg bruger bare den Driver Windows 7 Ultimate x86 har evt. fået fra Windows Update og jeg har ingen problemer, har ik brugt Realtek's egen driver i en del år nu.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "puma99dk|" (18.09.2010, 10:14)


7

lørdag, 18. september 2010, 10:34


Okay, tak :)

Og har også fundet ud af, at det virker med den fra windows update. Der fucker lyden ikke op. Men der virker min mikrofon til gengæld ikke, og det er jo heller ikke optimalt.
Jeg installerede derfor 2.52 hvor den så virkede, men hvor lyden så fuckede. Har så fundet 2.47, hvor det lige pt. stadigvæk kører uden problemer. Så indtil videre vil jeg ikke ud og købe et lydkort.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.