Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 16. september 2010, 09:47


Jeg har et problem.

Jeg modtog min Razer mamba i går og jeg har fundet et lille problem. Macro softwaren driller. Når jeg vil lave en ny macro/navngive den, er jeg ikke i stand til at trykke på ok, og der er visse andre knapper jeg heller ikke kan trykke på. På razers egen side siger de at de tror det er en AOT(always-On-Top) software der laver problemet. Men jeg kan altså simplet hen ikke finde ud af hvad det er for et program. Jeg syntes jeg har været igennem dem alle sammen, og der er stadig ikke noget der virker.

Så jeg tænkte på om der er nogle her inde som har haft samme problem, og som måske kan hjælpe mig med at fikse det =D


På forhånd tak.

Intel Core i7-2600 @ 3.40 GHz < > MSI P67A-GD65 < > 8GB (2x4GB) DDR3 Corsair Vengeance @ 1866 MHz < > SLI 2x NVIDIA GeForce GTX 560 < > OCZ Agility 3 120GB < > Corsair TX850W

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.