Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 15. september 2010, 20:20


Min datter skal have en ny computer. Det er til videoredigering der er det primære. Har læst flere steder at core i7 og gtx 4xx er bedst til de opgaver. Budgettet er omkring 8000 +- incl. win7. Har kig på denne pc: http://topdata.dk/product.asp?product=7003, men synes den mangler USB 3, hvis det engang bliver aktuelt. Har også mod på at samle den selv, sammen med en nabo, men synes det er lidt af en jungle at finde al den hardware der skal passe sammen. Hvis der er en af Jer der har mod på at hjælpe med det, er du mere end velkommen. Det er det hele der skal købes, dog ikke skærm, mus, tastatur og lign. og stadigvæk omkring 8000 kr.

MVH Ole


2

torsdag, 16. september 2010, 01:55


Den pc som du har fundet frem til der, kan i hvert fald gøre det, som den skal bruges til tung video encoding, jeg vil så sige at måske skulle du kigge på sokkel 1366 og trippel channel ram, men så ryger prisen osse over budget.

Jeg ville så lige supplere med 4gb ram ekstra, da hun vil få brug for al den hukommelse, som overhovedet muligt hvis det skal være i HD kvalitet og og gøre det hurtigt.

Bygger I selv, så er det altså minimalt hvad du/i kan spare, måske en plovmand i sidste ende eller mindre grundet fragt omkostninger hvis der handles flere forskellige steder.

I skal så osse lige have med at hun skal bruge et 64 bit OS til det der for at gøre brug af de flere ram, og dem får hun brug for.

USB 3.0 har ikke meget at sige til det maskinen skal bruges til, måske bortset fra at der kunne komme en bedre overførsel til en evt. ekstern harddisk, problemet kunne jo læses evt. at købe et særskilt kort eller et nyt bundkort, skulle behovet opstå hen af vejen.

Denne her er bygget til netop det, som hun efterspørger, men kan så heller ikke bruges til meget andet, i hvert fald ikke til at spille på grundet et svagt GFX, men denne er en arbejdsmaskine, som er lavet til video endcoding.

http://topdata.dk/product.asp?product=6822

Mvh
Sam

AMD 2600X Ryzen, MSI X470 gaming plus, 16GB G.Skill 24ooMhz DDR4 ram, Noctua NH-U12S, Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 pro 64 bit.

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.